Is it still possible to find an AGP 6800GT? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-13-2005, 03:28 PM   #11 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

I LOVE my 6800 GT AGP !

I got mine when they first came out.
Think i paid about $500 for mine.
__________________

__________________
brady is offline  
Old 09-13-2005, 03:41 PM   #12 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,276
Default

I payed 275 for mine and i love it. I OC it past ultra speeds and boy am i glad that i got mine when i did. Stil though, on that coment about XFX, beggers cant be choosers.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 09-13-2005, 07:31 PM   #13 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

im guessing thats why newegg was down for basically the whole day yesterday. to clean up. cause they HAVE NO MORE stuff. like th the DFI nF3 that was gone for a couple of months

EDIT: cant find anywhere cheaper

http://www.dealtime.com/xPP-Graphics...terface_agp_8x

closest i got was 280 dollars, but it was stupid XFX
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 09-13-2005, 07:58 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 23
Send a message via AIM to rzermatt Send a message via MSN to rzermatt Send a message via Yahoo to rzermatt
Default

wait.. get a leadtek!! http://www.indyscomputer.net/index.c...ExpandedDepts=
it is $285

or here
http://www.indyscomputer.net/index.c...ExpandedDepts=
it is $291 (out of stock atm)

enjoy
rzermatt is offline  
Old 09-13-2005, 08:03 PM   #15 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Quote:
im guessing thats why newegg was down for basically the whole day yesterday. to clean up.
No it's because there was a massive power outtage here in southern california which is where newegg is located (although they do have a facility in tennessee as well)

Believe it even said that on their website as well
Nubius is offline  
Old 09-13-2005, 10:01 PM   #16 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 976
Default Re: Is it still possible to find an AGP 6800GT?

Quote:
Originally posted by beedubaya
Its unbelievable how much they are forcing out AGP. Its not like its ancient technology.
Never a truer word spoken. After making the transition to PCI-E I'm happy, but nevertheless at the time had I been able to purchase an AGP 7800 GTX I would have done so most probably. In the UK it's pretty hard to find a AGP 6800 GT too, other than the odd sample here and there:-

http://www.overclockers.co.uk/acatal...e_6800_GT.html
__________________
AMD X2 4400+ Toledo 1MB/Asus A8N-SLI Deluxe/2GB Kingston HyperX/SLI Gigabyte 7800 GTX 256MB/Creative SB Audigy 2 ZS Plat w/ Creative Inspire 6.1 speakers /180GB Hitachi PATA/19\" AG Neovo F-419 LCD/OCZ PowerStream 600W PSU/WinXP Home SP2
DoomUK is offline  
Old 09-13-2005, 10:20 PM   #17 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,885
Default

Sadly im posting this link....

http://www.tigerdirect.com/applicati...ce=199.99&Nav=|c:694|c:880|&Sort=0&Recs=10
c0rr0sive is offline  
Old 09-13-2005, 11:47 PM   #18 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,276
Default

I would get the Leadtek. If you cant find an eVGA then thats your best bet. Also, ever think to check ebay?
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 09-13-2005, 11:48 PM   #19 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Quote:
Originally posted by P.P. Mguire
Also, ever think to check ebay?
I'm not THAT desperate lol
beedubaya is offline  
Old 09-14-2005, 08:24 PM   #20 (permalink)
Wizard Techie
 
HAVOC's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Milford, Connecticut
Posts: 4,218
Send a message via AIM to HAVOC Send a message via Yahoo to HAVOC
Default

I've always wonder this:

If SLI boards use (2) 16x PCIe slots - but when (2) VGA's are in use each slot only operates at 8X, why the hell don't they make a few AGP - SLI Mobos?

I'm sure this can be easily done.
__________________

HAVOC is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.