Sound driver annoyance - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-29-2006, 10:10 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 147
Send a message via AIM to mrscientific13
Default Sound driver annoyance

I had this crappy Dell PC laying around with an old Creative Sound Blaster Live card in it and I put it into my current rig. I finally got it working (it sounds so much better than onboard sound), but every time I boot into XP the hardware detector detects the onboard audio drivers and prompts me to install them. This isn't a huge problem, but it's annoying to have that window popping up every time I turn on my computer. Does anyone know how I can fix this?
__________________

mrscientific13 is offline  
Old 10-30-2006, 03:52 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
HAVOC's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Milford, Connecticut
Posts: 4,218
Send a message via AIM to HAVOC Send a message via Yahoo to HAVOC
Default

Have you disabled onboard sound in your BIOS? Check.
__________________

HAVOC is offline  
Old 10-30-2006, 09:11 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 147
Send a message via AIM to mrscientific13
Default

I just figured out what it's called in my BIOS. It's fixed now.
mrscientific13 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.