Somone help me out with this? - Page 5 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-21-2006, 03:57 PM   #41 (permalink)
Ultra Techie
 
M733mhz's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 648
Send a message via AIM to M733mhz
Default

Well it doesn't matter now because I'm sure somehow the PSU got shorted out because now when I plug everything in the green light on the motherboard won't even come on and it won't power up or anything. Looks like I'm gonna have to send a few items back in for replacements, ugh.
__________________

__________________


M733mhz is offline  
Old 07-21-2006, 04:05 PM   #42 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 969
Default

Quote:
Originally posted by M733mhz
Well it doesn't matter now because I'm sure somehow the PSU got shorted out because now when I plug everything in the green light on the motherboard won't even come on and it won't power up or anything. Looks like I'm gonna have to send a few items back in for replacements, ugh.
That's also a sign of a bad motherboard. Test the PSU out on another system.
__________________

__________________
<br><br><font color=\"black\"><b>There's No Place Like </b></font><font color=\"red\"><b>127.0.0.1</b></font><br>
AnthraX is offline  
Old 07-21-2006, 04:46 PM   #43 (permalink)
The ModFather
 
markkleb's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Reno Nevada
Posts: 273
Default

It sounds like you need a bit of help. Please go to someone close to you that knows whats up. That will save you a bunch of time...
__________________
MKMods
markkleb is offline  
Old 07-21-2006, 04:54 PM   #44 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

whats all this crap about the abit kn8 sli.. i have it.. and everything runs just fine.. i've done sli, i've hit 2.93 ghz on my opteron.... that abit kn8 sli is **** good if you ask me

never had one problem with it.. booted first try... no stupid signals or hastles with anything... simple overclocking on it, you don't get too in detail with everything yet you can still hit crazy mad speeds just like any other overclockers board.. and i have proven that by keeping in top 5 in our super pi times
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 07-21-2006, 10:35 PM   #45 (permalink)
Ultra Techie
 
M733mhz's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 648
Send a message via AIM to M733mhz
Default

I know what I'm doing, I'm just getting faulty parts, no problem, I'll just RMA some things back and get replacements.
__________________

__________________


M733mhz is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.