So regretting buying an Pentium D - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-06-2005, 03:13 AM   #11 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 108
Default

http://www.shopping.hp.com/webapp/sh...computer_store

It's this one i think. it looks like it.
__________________

quixotic115 is offline  
Old 12-06-2005, 03:22 AM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 68
Send a message via AIM to CrimsonGX
Default

In specs, graphics cards, more info, 6800:
Quote:
AGP Support: NO, PCI Express Support: YES
So, I'd *assume* it does have PCI express, best way to find out is to pop the top, though.

PCI express would look something like the blue and orange slots http://overclockers.ru/images/news/2.../25/ecs_02.jpg

and, AGP: http://www.benchmark.co.yu/tests/mai...s/a7ve/agp.jpg
__________________

CrimsonGX is offline  
Old 12-06-2005, 03:34 AM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 327
Default

Quote:
Originally posted by CrimsonGX
yeah, but after that, there's also sockets.

Like 754 socket AMD motherboards and socket 939 AMD motherboards.

and, the reason why your RAM wont work with an AMD mobo is because Intel uses DDR2(Which is 240 pin), while AMD uses DDR1(Which is 184 pin)
thats not true...not all intel boards support DDR2...only current ones. most support DDR1..
__________________
gimli of gloin is offline  
Old 12-06-2005, 06:28 AM   #14 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

the more recent Intel's use DDR2. AMD will also be going to DDR2 in the beginning of next year, and will have DDR3 support by 2007 as far as I know
__________________
Apokalipse is offline  
Old 12-06-2005, 04:43 PM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
MrZucchiniHead's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 915
Send a message via AIM to MrZucchiniHead
Default

isnt this your processor
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819116212

its pretty good unless you gonna be gaming but its still dual core and has 2x1mb L2 chache
MrZucchiniHead is offline  
Old 12-06-2005, 04:49 PM   #16 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 363
Send a message via AIM to chevytrucknut
Default

It's still a really good processor...
__________________
the old system...
OPTERON 165
EVGA GeForce 6600GT
Enermax Whisper II 535W PSU
Big TYPHOON
1.2 TB
1GB Ram
Chaintech VNF4 Ultra
chevytrucknut is offline  
Old 12-06-2005, 06:14 PM   #17 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 722
Send a message via AIM to Riceball
Default

Yea your graphics card isn't very good and you might want to think about upgrading it. If you want to, just give us a price range and we can help you out. BTW, i'm selling my ATI Radeon X700 Pro 256mb PCI-E video card which is a lot better than your X300.
__________________

__________________
AMD 64 3200+ Newcastle@ 2.2Ghz
MSI-RS480M-IL
1GB (1x1GB) OCZ Performance Series
ATI X700 Pro 256MB OC\'d 475/525
OCZ Modstream 520W
Thermaltake Tsunami
Samsung 914v 19\" 12ms LCD
SB X-Fi w/ Logitech Z 5300e
Riceball is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.