SLI gtx 260 screen flicker - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-15-2009, 05:00 AM   #11 (permalink)
Patron
 
saltynay's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: West Coast, Singapore
Posts: 5,149
Default Re: SLI gtx 260 screen flicker

Wow tri-sli gtx285 with a 9800gt as physx they need a better audio card though. It would look like this zed there is plenty of space between the cards (found pic online)

__________________

__________________
saltynay is offline  
Old 04-15-2009, 08:25 AM   #12 (permalink)
 
zedman3d's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,852
Default Re: SLI gtx 260 screen flicker

Ahh okay sweet, looking at it there should be plenty of room.
Very sorry to thread hijack.
__________________

zedman3d is offline  
Old 04-15-2009, 09:55 AM   #13 (permalink)
Master Techie
 
baron5's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Australia
Posts: 2,984
Default Re: SLI gtx 260 screen flicker

Did you say you were running one card in 4x slot? So you still get the tearing or flickers when in both 16x slots.
__________________
<<<Please give me Rep if I have helped you<<<

I7 930 @ 4GHz : Noctua D-14
Gigabyte X58A-UD7 : Asus GTX 480
G.Skill Trident 1600MHz 6-8-7-18 : Samsung F3 1TB
OCZ Vertex 2 50GB : Silverstone RV02 Case
Silverstone Strider Plus 1Kw : Sony DRU-870s Optical
Samsung P2350 Monito
r

baron5 is offline  
Old 04-15-2009, 10:45 AM   #14 (permalink)
AKA ComatoseClown
 
H4x3r's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,526
Send a message via AIM to H4x3r Send a message via MSN to H4x3r
Default Re: SLI gtx 260 screen flicker

the white slot on a p6t only runs @ 4x, only the blue run at 16x....there is plenty of room between the blue and white slots...but none between both blue slots.....yeah i get it no matter the configuration, i've tried both cards as the main and in both slots....always happens.......i'm wondering if my PSU isn't enough to handle it?

this is my psu...i also only have 1 optical and 1 hdd...

Newegg.com - CORSAIR CMPSU-650TX 650W ATX12V / EPS12V SLI Ready CrossFire Ready 80 PLUS Certified Active PFC Compatible with Core i7 Power Supply - Power Supplies i'm having to run the second card with the 4 pin molex adapter to pci-e....it takes 4 of the 4 pin...and i've got them all coming off the same rail.......hmm perhaps i should put two on one and two on the other?
__________________
H4x3r is offline  
Old 04-15-2009, 11:07 AM   #15 (permalink)
Master Techie
 
baron5's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Australia
Posts: 2,984
Default Re: SLI gtx 260 screen flicker

that psu is fine for the sli, but you may be onto something with the connectors, try to separate the converters so that not both cards are powered by the same chain of cable. but if you have two converters on one chain and the other card powered by another dedicated pci-e power you would be fine.
__________________
<<<Please give me Rep if I have helped you<<<

I7 930 @ 4GHz : Noctua D-14
Gigabyte X58A-UD7 : Asus GTX 480
G.Skill Trident 1600MHz 6-8-7-18 : Samsung F3 1TB
OCZ Vertex 2 50GB : Silverstone RV02 Case
Silverstone Strider Plus 1Kw : Sony DRU-870s Optical
Samsung P2350 Monito
r

baron5 is offline  
Old 04-15-2009, 11:24 AM   #16 (permalink)
AKA ComatoseClown
 
H4x3r's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,526
Send a message via AIM to H4x3r Send a message via MSN to H4x3r
Default Re: SLI gtx 260 screen flicker

hmm....i'll try that...but as of right now i just discovered that it runs crysis on very high settings with 1920x1080 res perfectly in SLI mode....just not the benchmarking programs such as 3d mark vantage and 3d mark 06......thats kinda odd
__________________
H4x3r is offline  
Old 04-17-2009, 08:48 PM   #17 (permalink)
AKA ComatoseClown
 
H4x3r's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,526
Send a message via AIM to H4x3r Send a message via MSN to H4x3r
Default Re: SLI gtx 260 screen flicker

okay guys, i took the card back and swapped it for another.....and it seems to me like the card was bad because now i'm having no issues whatsoever in SLI...thanks so much for the help!
__________________

__________________
H4x3r is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GTX 260 core 216 worth it to upgrade? 8800 GTX comparison Gabb New Systems | Building and Buying 86 12-04-2008 09:09 AM
Free Far Cry 2 With GTX 260 & GTX 280? Osiris PC Gaming 1 10-20-2008 06:54 PM
2 X Gtx 260 Sli Or 2 X Ati Hd4870 Crossfire? FOX-DIE New Systems | Building and Buying 10 07-07-2008 08:47 PM
ATI Radeon 4800 forces Nvidia to make price cuts for GTX 260, 280 Redmo0n Polls 2 07-05-2008 12:02 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.