Rig for CG/3D - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-02-2009, 01:07 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 107
Send a message via ICQ to Michael_R. Send a message via AIM to Michael_R. Send a message via MSN to Michael_R.
Default Re: Rig for CG/3D

thanks Baez.
of course is a Quadro 5800 x times faster than the GTX 260, however 260 = 230€
Quadro 5800 = 5000€^^ but you mentioned it already.
For my purposes a gaming card will do the job and won´t blow my budget
__________________

Michael_R. is offline  
Old 02-02-2009, 05:24 PM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
meat_helmet's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Sydney, Australia
Posts: 1,119
Default Re: Rig for CG/3D

Yeh that 260 will suit you well, especially if your gaming. And in my experience (lots of 3D, 2D, CAD), you can never have too much ram when using any computer graphics software.
__________________

__________________
meat_helmet is offline  
Old 02-03-2009, 06:47 AM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 107
Send a message via ICQ to Michael_R. Send a message via AIM to Michael_R. Send a message via MSN to Michael_R.
Default Re: Rig for CG/3D

guess so
__________________

Michael_R. is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WMA files won't play in WMP11 on new vista rig DBD Microsoft Windows and Software 11 01-20-2009 03:01 AM
Building a new rig Sonofjohn New Systems | Building and Buying 12 01-19-2009 01:09 AM
Quad GPU motherboard recommendations for folding rig jfenwick New Systems | Building and Buying 9 01-18-2009 08:28 PM
Striker II Extreme 790i, new rig problem. System slow? manowar Hardware Repairs and Troubleshooting 3 07-09-2008 05:15 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.