ram question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-10-2006, 11:22 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
korky122's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 363
Send a message via AIM to korky122
Default ram question

would i notice considerbal changes if i had xms ram instead of standard ram.
__________________

__________________
Core 2 Quad @ 2.5ghz (slacr)
3 gigs corsair xms2 ram
8800 gt 512 mb superclocked
Windows Vista
korky122 is offline  
Old 07-10-2006, 11:54 AM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,992
Default

Depeneds.



Overclocking? Yeah you will see a diffrence from corsair value select

not Overclocking? Nope....
__________________

__________________



May the wind always be at your back and the sun upon your face, and may the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars
Lord AnthraX is offline  
Old 07-10-2006, 12:37 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Spartan's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 814
Default

The timings would be a little tighter, but that's about the only difference. Unless you are planning to OC, value ram is the same exact thing as any high quality ram like the XMS line, OCZ, Mushkin, Crucial, etc, etc...

However, if your are OCing, it would make a big difference. Value ram typically doesn't OC well at all.
Spartan is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.