ram?? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-26-2005, 06:34 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 103
Send a message via AIM to slowcomp
Default ram??

i cant decide which ram to get
gskill
i was told this was pretty good anything better
i dont want to spend more than 250
__________________

slowcomp is offline  
Old 12-26-2005, 06:37 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
adam02's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 353
Default

im gettin that ram with my new build, it performs just as well as anything else on the market, and really overclocks extremely well, u wont regret gettin it.
__________________

adam02 is offline  
Old 12-26-2005, 07:57 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 76
Send a message via Yahoo to digima$ter
Default

That RAM is excellent and I have done research. I haven't seen anything better than that RAM u have there. I might even use it on my next computer....
__________________
<a href=\"http://magicsig.com/\" title=\"free glitter signature maker\"><img alt=\"my sig\" src=\"http://my.magicsig.com/ofb5rg8l6e.gif\" /><br />Made with MagicSig.com, a free glitter signature maker</a>
digima$ter is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.