Raid Setup - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-26-2007, 09:35 AM   #21 (permalink)
Monster Techie
 
kobe24's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Australia
Posts: 1,508
Send a message via MSN to kobe24
Default Re: Raid Setup

same lol then i never use them again
__________________

kobe24 is offline  
Old 05-26-2007, 09:42 AM   #22 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default Re: Raid Setup

Quote:
Originally Posted by Opteva View Post
Thanks b1gabl (post 6). Does anyone use a Raid 1 configuration and is it worthwhile for home users?
Yeah it's only worth it if you want extra security.

Honestly I've never had a hard drive fail on me...ever. I've also ONLY ever used seagates.
__________________

__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 05-26-2007, 09:43 AM   #23 (permalink)
Monster Techie
 
kobe24's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Australia
Posts: 1,508
Send a message via MSN to kobe24
Default Re: Raid Setup

yeah same
kobe24 is offline  
Old 05-26-2007, 09:50 AM   #24 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Raid Setup

Quote:
Originally Posted by gurusan View Post

Honestly I've never had a hard drive fail on me...ever. I've also ONLY ever used seagates.
Me too...I have two, 5 year old Seagates. Still works like a charm. I also have a 7 year old WD, that still works. Ironically, those are my backup drives...heh.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 05-26-2007, 09:52 AM   #25 (permalink)
Monster Techie
 
kobe24's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Australia
Posts: 1,508
Send a message via MSN to kobe24
Default Re: Raid Setup

man how long have u been making computers?
kobe24 is offline  
Old 05-26-2007, 09:56 AM   #26 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2007
Location: Oklahoma
Posts: 4
Default Re: Raid Setup

I had an old 250Gb Maxtor fail on me recently, I got it out of an old DVR from work. It was suspect when I got it, lasted about a year. I had it backed-up so no great lost
Opteva is offline  
Old 05-26-2007, 09:58 AM   #27 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Raid Setup

Quote:
Originally Posted by kobe24 View Post
man how long have u been making computers?
Not long, I got my first computer, back in 1999.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 05-26-2007, 10:00 AM   #28 (permalink)
Monster Techie
 
kobe24's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Australia
Posts: 1,508
Send a message via MSN to kobe24
Default Re: Raid Setup

kool i got my first com in late 2000 i think
kobe24 is offline  
Old 05-26-2007, 11:52 AM   #29 (permalink)
Junior Techie
 
jungleland's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Northern NJ
Posts: 91
Default Re: Raid Setup

Quote:
Originally Posted by kobe24 View Post
kool i got my first com in late 2000 i think

I had my first computer back in 1985 (I was 6), I got the Apple IIe two days after it came out. and I've been buying the latest and greatest ever since. I did not start opening them up and tweaking and building until 1991
__________________

__________________
Asus P5n32-E SLI
Nvidia 680i SLI Chipset
Intel Pentium D 830 3Ghz OC'ed to 3.825Ghz
Zalman cs9500 Cooler
2GB PC6400 OCZ XTC Platinum
2x WD 250GB SATA (7200rpm, 16mb) RAID 0
1x Maxtor 250GB IDE
BFG NVIDIA GeForce 8600 GTS OC 256MB PCIe
Lite On DVD-RW SOHW-1693s
Dell 2407WFP (REV A04)
Dell 1800fp (second display)
600W Enermax Noisetaker II EG701AX-VE(W) (Revision 2.2)
3dMark06 Score: 5433 when OC'ed and 5140 stock
1x 120mm ultra quiet vantec case fan
1x 80m ultra queit case fan
jungleland is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Comprehensive RAID performance report Osiris New Systems | Building and Buying 1 05-06-2007 09:42 AM
RAID question Goped79 New Systems | Building and Buying 6 04-25-2007 11:36 PM
IDE RAID for Dell DImension 2400 sw_freak64 Hardware Repairs and Troubleshooting 0 04-23-2007 12:01 AM
RAID 5 issue Chveu Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-04-2007 04:13 PM
XP Install, Cannot see RAID g_booto Microsoft Windows and Software 3 04-01-2007 08:52 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.