Raid - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-03-2007, 02:12 PM   #1 (permalink)
Patron
 
saltynay's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: West Coast, Singapore
Posts: 5,149
Talking Raid

I got my windows installed and everything kitted out but now I need to set up my raid 0 array but every time i enable it in the bios windows crashes after reaching the boot screen
__________________

saltynay is offline  
Old 03-03-2007, 02:17 PM   #2 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

Your supposed to set the RAID Array up before you Install Windows.
Create Array
Format Array
Insrall windows

Unless these are two separate Drives?
__________________

Ste is offline  
Old 03-03-2007, 02:33 PM   #3 (permalink)
Patron
 
saltynay's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: West Coast, Singapore
Posts: 5,149
Default

no this is a storage array not a windows array

Matt
__________________
saltynay is offline  
Old 03-03-2007, 02:53 PM   #4 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

Hrmmm

I would disconnect the OS Drive, create the array, then reatach OS Drive and try to boot.

or
you can try a windows Repair for OS Disk.
Ste is offline  
Old 03-03-2007, 03:50 PM   #5 (permalink)
Patron
 
saltynay's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: West Coast, Singapore
Posts: 5,149
Default

well I am using the asus p5b deluxe board and if i got to the idf configurator and switch it too ide i can work fine with windows and don't see my 1tb array in windows but when i turn it to raid mode windows doesn't load past the boot screen
saltynay is offline  
Old 03-04-2007, 08:19 AM   #6 (permalink)
Patron
 
saltynay's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: West Coast, Singapore
Posts: 5,149
Default

well i made it in Windows so its a software raid shame i couldnt get the hardware to work
__________________

__________________
saltynay is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.