Question about the intel conroe - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-18-2006, 12:01 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 9
Default Question about the intel conroe

Sorry if this is a dumb question, but I've been reading on several sites and still can't find what mobos that are out will support the conroe. Links would be nice too. Thanks for your time
__________________

breakdownrt is offline  
Old 06-18-2006, 12:05 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,992
Default

Please please please use the search next time.


Its going to be using a x975 chipset. But wait for offcial conroe boards to release instead of buying one now and knowing its compatible.


so wait for conroe to come out and expect too pay 200+ for a top of the line conroe motherboard.
__________________

__________________



May the wind always be at your back and the sun upon your face, and may the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars
Lord AnthraX is offline  
Old 06-18-2006, 12:18 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 738
Default

ooops
__________________
AMD Athlon 64 3500+ @2.6 ghz
Arctic Cooling Freezer 64 Pro
2gb Corsair XMS DDR400 RAM
ATI Radeon x1950xt
MSI RD480 Neo2 Crossfire Mobo
Western Digital 160gb SATA HDD
Fortron 450 watt PSU
KINGWIN SK-523BKP Case
Logitech MX518 Gaming Mouse
NeedAcpu is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.