QPack2? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-17-2007, 08:47 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Snake91839's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: St. Louis
Posts: 471
Smile QPack2?

I have been looking at Apevia's QPack cases for awhile thinking of how awesome it would be to take to lan parties. I was wondering other opinions on this, because it looks like the case only supports micro ATX, which gets rid of the possibility of SLI. Any opinions?
__________________

Snake91839 is offline  
Old 05-17-2007, 09:06 PM   #2 (permalink)
Console Gamer
 
Ronnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: N. Carolina
Posts: 2,716
Default Re: QPack2?

i HATE that case lol
i have a number of friends who hae gotten it for a lanbox and its horrible to work with i hated having to work on them and the handle break off too easily

go with a thermaltake lanbox instead its alot better in quality
__________________

__________________
Ryzen 7 1700 / Gigabyte AB35
Deepcool Captain 240EX
32GB HyperX DDR4 / Corsair 750watt
Red Devil 480 / Corsair R270
Sandisk 960GB SSD / 2x Seagate 8tb, 2x WD 4TB
Ronnie is offline  
Old 05-17-2007, 09:12 PM   #3 (permalink)
Patron
 
saltynay's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: West Coast, Singapore
Posts: 5,149
Default Re: QPack2?

you can sli on micro atx........... just your box may not be large enough to handle a 8800gtx
__________________
saltynay is offline  
Old 05-23-2007, 01:46 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Snake91839's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: St. Louis
Posts: 471
Default Re: QPack2?

All of the Micro ATX cases that I have seen don't even have two PCIe x16 slots. I have yet to find one that would be capable of SLI.

and yes.. lol, I think that I will ditch the QPack
Snake91839 is offline  
Old 05-23-2007, 03:29 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 611
Default Re: QPack2?

it's really up to the motherboard as to wether or not you can sli, because even micro atx cases should have like 4 expansion slots, it just depends on your motherboard.
__________________
spartan1121 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.