Q6600 B3 Temps HELP! (long post, lots of detail) - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-01-2008, 04:08 PM   #11 (permalink)
Super Techie
 
smashedpumpkins's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 392
Default Re: Q6600 B3 Temps HELP! (long post, lots of detail)

Sorry to ask this, but I seriously don't see his GPU temps. Am I stupid...? Haha
__________________

__________________
“Fortune favors the brave.”
smashedpumpkins is offline  
Old 01-01-2008, 04:15 PM   #12 (permalink)
TF's First Dry Ice User!
 
Peter.Cort's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Boston, MA
Posts: 5,018
Default Re: Q6600 B3 Temps HELP! (long post, lots of detail)

dude.... ****ing a man, gurusan, i want your water cooling free now!!! wow, how high can you get your cpu?
__________________

__________________
A notice to EVERYONE who has posted here with a computer problem, I highly encourage you to keep current with the forums, even if it's browsing for 10-15 minutes during lunch, or before you go to bed at night. There are many things that you can learn and apply to future issues. My goal is to help people get to a point where they can use their own knowledge to help themselves, and others.

Also please use the search button. You've got a 50/50 chance that someone's asked your question and we've answered it.
Peter.Cort is offline  
Old 01-01-2008, 04:36 PM   #13 (permalink)
Benevolent Cake Despot
 
Merkwürdigeliebe's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Montreal, CANADA
Posts: 1,733
Default Re: Q6600 B3 Temps HELP! (long post, lots of detail)

Quote:
Originally Posted by smashedpumpkins View Post
Sorry to ask this, but I seriously don't see his GPU temps. Am I stupid...? Haha
gpu temps are in ATItool

k, so this is my final fan setup:



I'm putting compartment #2 at the bottom to make airflow for the psu and graphics card. If I can get some extra fan mounting clips for the TRUE, I'll put the extra fan i have on the otherside, like indicated in the picture (left of #4)

and the back panel of my desk seems like it'll remove nicely.

The only waste of course, is the 200mm fan, which is being blocked by the the top of the desk, but that's something I'll have to live with, at least it'll bring the warm air up and have it blown through the exhaust.
__________________
|Intel Q6600 | 2GB Crucial Ballistix Tracers | XFX 8800GTS 512 | Gigabyte P35-DS3L | Antec 900 | Antec Neo 500 HE |
Merkwürdigeliebe is offline  
Old 01-01-2008, 05:41 PM   #14 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: Q6600 B3 Temps HELP! (long post, lots of detail)

I would move #1 to spot 3.. as theres no real heat in that area...

On your 200.... create a cardboard tunnel/duct to direct the exhaust.
patonb is offline  
Old 01-01-2008, 05:59 PM   #15 (permalink)
Master Techie
 
Whirlwind's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,400
Default Re: Q6600 B3 Temps HELP! (long post, lots of detail)

That airflow is much better...the fans are not working against each other now...they are working as a team
__________________
Cooler Master CM Stacker Case
Asus P8Z68 V Pro/Gen 3
Intel i5-2500K
Cooler Master V6 GT Heat Sink
8 GB G-Skill DDR 3 1600
GTX 570 SLI
Asus Xonar Essence STX Sound Card
Grado RS1i & AKG Q701 Headphones
MAD EAR + HD Headphone Amp
Corsair CMPSU 850 Watt
Western Digital Black 500 GB
Crucial M4 64 GB SSD For Windows 7 64 Bit
Samsung 2494SW 24" LCD
Logitech G5 Mouse
Logitech G110 Keyboard
Whirlwind is offline  
Old 01-01-2008, 09:27 PM   #16 (permalink)
Benevolent Cake Despot
 
Merkwürdigeliebe's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Montreal, CANADA
Posts: 1,733
Default Re: Q6600 B3 Temps HELP! (long post, lots of detail)

Quote:
Originally Posted by patonb View Post
I would move #1 to spot 3.. as theres no real heat in that area...

On your 200.... create a cardboard tunnel/duct to direct the exhaust.
well im thinking that #1 will at least supply cool air into the hsf area

thanks for the input guys!
__________________

__________________
|Intel Q6600 | 2GB Crucial Ballistix Tracers | XFX 8800GTS 512 | Gigabyte P35-DS3L | Antec 900 | Antec Neo 500 HE |
Merkwürdigeliebe is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
POST Troubleshooting Guide SYL\X/3K Hardware Repairs and Troubleshooting 7 03-07-2009 11:24 AM
Q6600 @ 3.0 GHz, no voltage added, core temps high. Disillusion Overclocking and Modding 19 03-03-2008 01:13 PM
My Q6600 G0 at 3.6Ghz Temps a bit low? Poemaster Overclocking and Modding 24 12-29-2007 07:56 PM
my q6600 benched plus temps Poizen22 New Systems | Building and Buying 22 12-25-2007 02:35 AM
Q6600 Different Core Temps mnelson07 Overclocking and Modding 7 10-11-2007 10:27 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.