PSU suggestion - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-21-2006, 09:13 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 100
Default help

can someone please tell me the demintions of the antec PSU? im not sure if i can fit it in my compaq presario
__________________

misterfatal is offline  
Old 05-23-2006, 06:11 PM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 100
Default

bump
__________________

misterfatal is offline  
Old 05-23-2006, 06:18 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,306
Send a message via AIM to Brtnboarder495
Default

I'd rather go with 22 or 24, but it should still work, just cutting it a bit close.
Brtnboarder495 is offline  
Old 05-23-2006, 06:46 PM   #14 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 640
Default Re: help

Quote:
Originally posted by misterfatal
can someone please tell me the demintions of the antec PSU? im not sure if i can fit it in my compaq presario
"Deminitions"? You probably won't be able to. Pre-built PCs, especially the popular ones, use micro-ATX cases. I doubt regular PSUs will fit.
Green Radience is offline  
Old 05-23-2006, 10:15 PM   #15 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 100
Default

i think ill have enough space, i did in my older compaq. the deminsions are about 15.35"(H) x 7.17"(W) x 16.54"(D) and i have about 7 1/2 of space untill i hit the molex connector going into my dvdrw.
misterfatal is offline  
Old 05-24-2006, 04:55 AM   #16 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 100
Default

bump
misterfatal is offline  
Old 05-25-2006, 02:36 AM   #17 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 100
Default

bump
misterfatal is offline  
Old 05-25-2006, 02:47 PM   #18 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 430
Send a message via AIM to tehdigit
Default

wtf you bumping it for? lol

whats your question?
__________________
Jordan
#nTi
Nothing to It
@gamesurge.net
Sponsored by Subway, Steel Series, XFire, Xsessive Hosting

<A HREF=http://ubanimator.com><IMG SRC=http://img213.imageshack.us/img213/6241/userbar543957wu.gif><A>
<A HREF=http://ubanimator.com><IMG SRC=http://img213.imageshack.us/img213/1992/userbar544009id.gif><A>
tehdigit is offline  
Old 05-25-2006, 02:50 PM   #19 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 430
Send a message via AIM to tehdigit
Default

Dimensions: 5.9" (W) x 3.4" (H) x 5.5"(D)

all it takes is going to antec.com and finding the model you want and looking at specs lol
__________________
Jordan
#nTi
Nothing to It
@gamesurge.net
Sponsored by Subway, Steel Series, XFire, Xsessive Hosting

<A HREF=http://ubanimator.com><IMG SRC=http://img213.imageshack.us/img213/6241/userbar543957wu.gif><A>
<A HREF=http://ubanimator.com><IMG SRC=http://img213.imageshack.us/img213/1992/userbar544009id.gif><A>
tehdigit is offline  
Old 05-25-2006, 04:19 PM   #20 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 100
Default

opps, sorry guys. i ment to say. the antec is 6.1" (D) and i have 7.5" space to put it in there. is that enough for the PSU and cables all to fit?
__________________

misterfatal is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.