PSU for new GPU - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-08-2006, 12:54 PM   #21 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default

it will be there. find the deatiled specification of it.

i am pretty sure you can just add the rail amperages together.
__________________

joshd is offline  
Old 04-08-2006, 12:59 PM   #22 (permalink)
Monster Techie
 
aaronkupen's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 1,848
Send a message via AIM to aaronkupen Send a message via Yahoo to aaronkupen
Default

So you can add them together? What is the use of dual rails anyway if you can't add them together?
__________________

__________________
Desktop - Antec Sonata III
Intel Core i3 540
4 GB DDR3-1600 memory
ATI Radeon HD 5670
Windows Vista Business x64
aaronkupen is offline  
Old 04-08-2006, 01:02 PM   #23 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,130
Default

the ampage for the OCZ POwerStream 520Watt is 33 amps for both.
john3 is offline  
Old 04-08-2006, 01:11 PM   #24 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

Can't go wrong with either an Antec or OCZ, then again PC Power and Cooling pwns all but who has the money??


aaronkupen: The use of dual 12V rails is that Usally one Rail is Dedicated to the CPU, or the 4 Pin molex connector, the other Rail is for everything else. Therefore Its more stable then a single 12V rail since the CPU has a dedicated one. I am not sure every manufacture does it that way though, Most do however.
Ste is offline  
Old 04-08-2006, 01:11 PM   #25 (permalink)
Monster Techie
 
aaronkupen's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 1,848
Send a message via AIM to aaronkupen Send a message via Yahoo to aaronkupen
Default

Can you show me a link with that information?
__________________
Desktop - Antec Sonata III
Intel Core i3 540
4 GB DDR3-1600 memory
ATI Radeon HD 5670
Windows Vista Business x64
aaronkupen is offline  
Old 04-08-2006, 01:17 PM   #26 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

http://forums.extremeoverclocking.co....php?p=1371562

I also recived my information from another Forum, a member who only posts relating to Power and power supplies, I believe him to be a very reliable source.

http://forums.overclockersclub.com/lilkev715-m3416.html
Ste is offline  
Old 04-08-2006, 01:19 PM   #27 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,130
Default

GO WITH THE OCZ i suggested, each rail has almost double of that of the Antec.
john3 is offline  
Old 04-08-2006, 01:48 PM   #28 (permalink)
Monster Techie
 
aaronkupen's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 1,848
Send a message via AIM to aaronkupen Send a message via Yahoo to aaronkupen
Default

I will, thank you for all the help guys. So in essence, you do add up both the amps on the dual 12 volt rails to determine your total ampage. Thanks again.
__________________
Desktop - Antec Sonata III
Intel Core i3 540
4 GB DDR3-1600 memory
ATI Radeon HD 5670
Windows Vista Business x64
aaronkupen is offline  
Old 04-08-2006, 02:12 PM   #29 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,130
Default

No, problem, spread the knowledge!
__________________

john3 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.