psu for gtx 280 sli - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-24-2008, 12:53 PM   #21 (permalink)
The Water Cooling Guru
 
aspire's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United States
Posts: 5,308
Default Re: psu for gtx 280 sli

Quote:
Originally Posted by jseber1982 View Post
yea hehe....I guess i am a little different nowadays. I used to be a hard core overclocker and tweaker. Now i just dont have time to tweak, burn in, bechmark, tweak, burn in, benchmark. Having 3 kids and being in charge of sms for 350 sites makes you have 0 time for doing crap. So now i just buy the best crap i can get my hands on and leave it at that. At least with the new intel chips..core2 and i7...you can overclock a good amount and not really need to do much.

I am considering trying tri sli.... even though the 3rd card wont do much. Have seen that in most benchmarks.. it adds like 1% or less. Ther only benchmark that seems to work it good is Vantage. Of course it will need a 1250watt psu though.

And this machine sits at my desk in the living room next to my wifes..... So it needs to be quiet...Which i think would be impossible with those 3 turbine sounding graphics cards.

But hmm, tri sli.. wont be able to fit use my x-fi. At least i dont think i will, havnt looked over the slot setup on the boards yet.

You won't need a 1250W psu for that...

A 1KW psu would serve you just fine...
__________________

__________________
If I help you with something, you think I'm the bomb, or you just like what I said, rep me by clicking the star under my post.

Thanks!

The Official Tech Forums Water Cooling Informational Guide
aspire is offline  
Old 11-24-2008, 01:36 PM   #22 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default Re: psu for gtx 280 sli

hehe i know i dont need a 1250w psu.....but like Nos stated

Quote:
Originally Posted by NosBoost300 View Post
ya a 750 would do fine.. but we already know jseber... he WILL buy more... hes the more extreme version of me
__________________

jseber1982 is offline  
Old 11-24-2008, 02:04 PM   #23 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: psu for gtx 280 sli

and jseber.. the gtx series fans are quiet.. and they run pretty cool... i think having them in sli will suit your needs fine... adding a third.. maybe then it'll be a jet engine seeing as there will be no room in between the cards
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-24-2008, 02:08 PM   #24 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default Re: psu for gtx 280 sli

quiet?awsome.. ahh nm,, those were the 4870x2s that i was reading about, i think they were the loud ones.
jseber1982 is offline  
Old 11-24-2008, 03:39 PM   #25 (permalink)
Lord Techie
 
ricanflow's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Euless, Tx
Posts: 6,317
Default Re: psu for gtx 280 sli

I would go with the quattro 850 for SLI and HX1000 for TRI-SLI.
__________________
3DMARK06 = 20,341 (3.8GHZ)



Laptop
P7350 | GTX 260M | 4GB DDR2 800 | 320GB HD | X-Fi | Vista 64

Folding Rig/File Server

M775 | E1200 | Foxconn P9657AB
| Dual 8800GT | Antec NeoHE 500 | Barracuda 80GB | Wintec Ampx



ricanflow is offline  
Old 11-24-2008, 04:05 PM   #26 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: psu for gtx 280 sli

um... not gaming cards?

and i'm not sure he wants to throw down g's on graphics cards alone
__________________

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PSU for gtx280 SLI MangoSalsa New Systems | Building and Buying 8 07-20-2008 09:20 PM
Quad Sli PSU help... BigRoc New Systems | Building and Buying 5 03-22-2008 05:03 PM
SLI + Dual Monitors WORKS.... Black Falcon 921 Monitors, Printers and Peripherals 4 03-22-2008 10:34 AM
New Triple SLI Machine Rhym3z New Systems | Building and Buying 8 01-29-2008 02:32 PM
Dual monitors in sli? Drizzt New Systems | Building and Buying 21 01-27-2008 01:09 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.