psu for gtx 280 sli - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-21-2008, 10:30 PM   #11 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: psu for gtx 280 sli

lol.. i'm still waiting for them to come in.. so i'll tell you once i get em!! hahaha i still needa order just the core i7 itself, and i won't be doing that until next friday
__________________

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-22-2008, 04:01 AM   #12 (permalink)
What choice did I have?..
 
SuxoR's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: TX (Soon CA)
Posts: 412
Send a message via AIM to SuxoR
Default Re: psu for gtx 280 sli

Isn't the performance gain with adding another GTX 280 very minimal?
__________________

SuxoR is offline  
Old 11-22-2008, 04:27 AM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2008
Location: Long Island, NY, USA
Posts: 881
Send a message via AIM to Ethan_Kaizer Send a message via MSN to Ethan_Kaizer
Default Re: psu for gtx 280 sli

Quote:
Originally Posted by SuxoR View Post
Isn't the performance gain with adding another GTX 280 very minimal?
I think that's when you add the third one.
__________________
||Core 2 Duo E4600 @ 2.4 GHz (OC coming soon) || Biostar TP45HP || 4GB Kingston DDR2 667 RAM ||
Sapphire HD 4670 512mb @778/1140 || Antec Trio 650w || Maxtor 250gb 7200 RPM HDD || Lite-On DVD-RW || Black Aluminum Case||
Ethan_Kaizer is offline  
Old 11-22-2008, 01:19 PM   #14 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2006
Location: Canada
Posts: 274
Default Re: psu for gtx 280 sli

Quote:
Originally Posted by Ethan_Kaizer View Post
I think that's when you add the third one.
hahaha.. a 3rd one! wowzers!!

- What are you doing that requires such intense money spending? Will your current system not handle anything you throw at it?
__________________
Money Pit
i5 4590 - 3.3GHz
R9 280 OC
8GB G.Skill 1600
dave39 is offline  
Old 11-22-2008, 01:24 PM   #15 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: psu for gtx 280 sli

ay 1920x1200.... nope.. i owned 8800gtx sli and wasnt happy enough with performance... mostly crysis.. lol
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-22-2008, 01:43 PM   #16 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: psu for gtx 280 sli

Quote:
Originally Posted by jseber1982 View Post
had a hard time deciding between the gx280 and the ati 4870x2... But i like the nforce chipset. How is that x58 treating you?

on your ssd. how much of a diff to you seee in read\write times......and file search times.
the read time is much faster the write is a litle bit slower.
__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Old 11-22-2008, 01:43 PM   #17 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: psu for gtx 280 sli

put the western digital raptor to shame
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-22-2008, 03:47 PM   #18 (permalink)
The Water Cooling Guru
 
aspire's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United States
Posts: 5,308
Default Re: psu for gtx 280 sli

A Corsair 750W would serve you just fine.

As would a PC Power and Cooling Silencer 750W.

Both include dual 6 pin and 6+2 pin connectors.
__________________
If I help you with something, you think I'm the bomb, or you just like what I said, rep me by clicking the star under my post.

Thanks!

The Official Tech Forums Water Cooling Informational Guide
aspire is offline  
Old 11-22-2008, 03:57 PM   #19 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: psu for gtx 280 sli

ya a 750 would do fine.. but we already know jseber... he WILL buy more... hes the more extreme version of me
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-24-2008, 12:08 PM   #20 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default Re: psu for gtx 280 sli

yea hehe....I guess i am a little different nowadays. I used to be a hard core overclocker and tweaker. Now i just dont have time to tweak, burn in, bechmark, tweak, burn in, benchmark. Having 3 kids and being in charge of sms for 350 sites makes you have 0 time for doing crap. So now i just buy the best crap i can get my hands on and leave it at that. At least with the new intel chips..core2 and i7...you can overclock a good amount and not really need to do much.

I am considering trying tri sli.... even though the 3rd card wont do much. Have seen that in most benchmarks.. it adds like 1% or less. Ther only benchmark that seems to work it good is Vantage. Of course it will need a 1250watt psu though.

And this machine sits at my desk in the living room next to my wifes..... So it needs to be quiet...Which i think would be impossible with those 3 turbine sounding graphics cards.

But hmm, tri sli.. wont be able to fit use my x-fi. At least i dont think i will, havnt looked over the slot setup on the boards yet.
__________________

jseber1982 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PSU for gtx280 SLI MangoSalsa New Systems | Building and Buying 8 07-20-2008 09:20 PM
Quad Sli PSU help... BigRoc New Systems | Building and Buying 5 03-22-2008 05:03 PM
SLI + Dual Monitors WORKS.... Black Falcon 921 Monitors, Printers and Peripherals 4 03-22-2008 10:34 AM
New Triple SLI Machine Rhym3z New Systems | Building and Buying 8 01-29-2008 02:32 PM
Dual monitors in sli? Drizzt New Systems | Building and Buying 21 01-27-2008 01:09 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.