Is this PSU enough for this system? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-18-2007, 07:00 PM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
darkop16's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: North Carolina
Posts: 553
Send a message via AIM to darkop16
Default

Quote:
Originally posted by Shafra
This thing has me stumped. Sometimes when I power it on all fans kick on, other times 1 fan my stay off, sometimes the CPU fan. If I give the fan a spin with my finger it starts working. It's totally random, if I disconnect the DVD drives all fans seem to power up fine, therefore, I assumed it was not getting enough power. Power and 4 in connectors are attached, I can't see to figure out the problem.
That psu should be powering it no sweat. Seems like you have a deffective psu. RMA it for another one or get a different psu.

The hiper 580w is a good psu in the same price range, but it won't supply as much power as the antec did on the +12v rails (you still would be able to run one 8800gtx if you wanted to with the hiper).
__________________

__________________
CPU: e6600 @ 3.2ghz
RAM: 2GB G.Skill HZ PC6400
Mobo: ASUS P5B Deluxe
GPU: Sapphire HD4870
Soundcard: Creative Labs X-Fi XtremeGamer Fatal1ty
HDDs: 250GB WD + 750GB WD + 2x1TB WD
Monitor: Samsung 226BW
PSU: OCZ GameXStream 600W
Case: Cooler Master Stacker
OS: XP Professional SP3
Mouse/keyboard: Logitech MX518/Saitek Eclipse II
Speakers: Logitech Z-2300
darkop16 is offline  
Old 02-18-2007, 07:04 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
darkop16's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: North Carolina
Posts: 553
Send a message via AIM to darkop16
Default

Quote:
Originally posted by Sora
Ah, yea it only has 18 giving it a total of 56 with all three and you would need 60A's to run SLI.
minimum requriment for an 8800gtx (coming from newegg on an evga 8800gtx) is 28amps. So you need a minimum of 56amps for sli. That psu only supplies 54amps. It might power two if the manufactures gave themselves leeway on the requirements but i wouldn't try it.
__________________

__________________
CPU: e6600 @ 3.2ghz
RAM: 2GB G.Skill HZ PC6400
Mobo: ASUS P5B Deluxe
GPU: Sapphire HD4870
Soundcard: Creative Labs X-Fi XtremeGamer Fatal1ty
HDDs: 250GB WD + 750GB WD + 2x1TB WD
Monitor: Samsung 226BW
PSU: OCZ GameXStream 600W
Case: Cooler Master Stacker
OS: XP Professional SP3
Mouse/keyboard: Logitech MX518/Saitek Eclipse II
Speakers: Logitech Z-2300
darkop16 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.