Problem with Ram - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-26-2006, 01:57 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 59
Send a message via AIM to eminemshow3677
Default Problem with Ram

I have a ASrock 775-xfireSATA2+ mobo and 4 PQI 512mb sticks and if I have more than 2 sticks in(in dual channel) it won't boot up. In the manual it says with 4 sticks you need single side or something. This is my first build so I need help. The ram is ddr2 533mhz. I can have either 2 stick in the yellows or 2 in the oranges. If I have more than 2 it won't boot up and I want to have 2gb in it. will someone PLEASE HELP ME! thank you, Adam
__________________

__________________

Abit AT8 32X
BenQ DW1655LS DVD+/- RW
AMD X2 3800+
2 GB Corsair XMS Ram
300 Gb Maxtor Diamondmax
BFG 7600GT OC
Logisys Wireless Card
17\" Nec Flat Panel(Awesome)
Zalman 9500
Asus Dvd-Rom
OCZ Modstream 520W
eminemshow3677 is offline  
Old 07-26-2006, 01:59 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 306
Default

put the two sticks in go into bios and disable dual-channel memory or something like that then put the other two sticks in and boot up
__________________







Office 2007 for Sale
StylinGolfShoes is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.