For ppl who have company of heroes and a dx10 card - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-11-2007, 02:50 PM   #1 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default For ppl who have company of heroes and a dx10 card

Company of Heroes DirectX 10 Patch
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 06-11-2007, 02:51 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: For ppl who have company of heroes and a dx10 card

it seems to have been a disappointment but try it out and report back with issues u have
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 06-11-2007, 03:12 PM   #3 (permalink)
gone
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2,051
Send a message via AIM to Gabb
Default Re: For ppl who have company of heroes and a dx10 card

Wow very dissapointing article, I think purely DX10 games ( perhaps as far as a year or two from now ) will be much more impressive. CoH was primarily designed for DX9. I'm kinda glad now DX 10 patch never came out for SupCom ( they said they canceled it ), that game has enough performance issues as it is :P
Gabb is offline  
Old 06-11-2007, 06:04 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,479
Default Re: For ppl who have company of heroes and a dx10 card

Company of Heroes gets DX10 patch
maroon1 is offline  
Old 06-11-2007, 06:07 PM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: For ppl who have company of heroes and a dx10 card

Quote:
Originally Posted by maroon1 View Post
lol i didn't know, i really don't look at the PC Gaming Section very often
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 06-12-2007, 08:21 AM   #6 (permalink)
Master Techie
 
baron5's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Australia
Posts: 2,984
Default Re: For ppl who have company of heroes and a dx10 card

is there much difference in the eye candy with that patch?
__________________
<<<Please give me Rep if I have helped you<<<

I7 930 @ 4GHz : Noctua D-14
Gigabyte X58A-UD7 : Asus GTX 480
G.Skill Trident 1600MHz 6-8-7-18 : Samsung F3 1TB
OCZ Vertex 2 50GB : Silverstone RV02 Case
Silverstone Strider Plus 1Kw : Sony DRU-870s Optical
Samsung P2350 Monito
r

baron5 is offline  
Old 06-12-2007, 09:54 AM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: For ppl who have company of heroes and a dx10 card

not really.. all u see is more red and a bunch of more rocks
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Company of Heroes vs Command and Conquer 3 akasixcon PC Gaming 13 11-20-2008 10:47 AM
Company of Heroes gets DX10 patch maroon1 PC Gaming 9 06-05-2007 12:35 PM
Company of Heroes Graphics Glitch cheezhead18 PC Gaming 3 05-09-2007 09:56 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.