Powersupply problem... - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-23-2007, 03:48 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 8
Default Re: Powersupply problem...

Quote:
Originally Posted by Akubane View Post
grm corsair does look a bit longer than that one. but i can't see it Not fitting. I don't think you'd have any problems.
You may want a 2nd Opinion if Ste's around.
yeah it looks like it can fit,
but I just hope it will stay in place. The power supply I have in there right now is screwed in, I don't know how I'd keep this one in place...

Edit: Is the 620W the same size as the 520W power supply?
__________________

darkstrykerz is offline  
Old 12-23-2007, 03:56 PM   #12 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Sep 2007
Location: NB, Canada
Posts: 2,215
Send a message via MSN to Akubane
Default Re: Powersupply problem...

o.O I'd imagine it would screw in as well ^^ it's got the holes on the back just like the other psu. theres no brackets for top screw supports. but shouldn't really need any.

mines bottom mounted so I didn't have to fight with it.
__________________

__________________


C2D E8400 | Diamond 4870 X2 | Biostar Tpower I45 | 4GB G.Skill PK
Corsair 750TX | Xigmatek HDT-S1283 | CM Haf 932
2x Seagate 1TB 7200.11 | Asus Xonar D2X | LT Z-5500's
Razer Lycosa | Razer Lachesis | LG L245WP-BN 24" MVA LCD
Akubane is offline  
Old 12-23-2007, 04:00 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 8
Default Re: Powersupply problem...

Quote:
Originally Posted by Akubane View Post
o.O I'd imagine it would screw in as well ^^ it's got the holes on the back just like the other psu. theres no brackets for top screw supports. but shouldn't really need any.

mines bottom mounted so I didn't have to fight with it.
All right, I am gonna order the 620W (just in case I ever get another 8800 gt and want to sli, hopefully it will fit in there

thanks for your help! I wish you happy holidays!
darkstrykerz is offline  
Old 12-23-2007, 04:06 PM   #14 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Sep 2007
Location: NB, Canada
Posts: 2,215
Send a message via MSN to Akubane
Default Re: Powersupply problem...

lol yw. the 620 is a crazy psu XD the 520 is a bit quieter if you're worried about noise. but the 620 isn't loud by any means.

happy holidays ^^
__________________


C2D E8400 | Diamond 4870 X2 | Biostar Tpower I45 | 4GB G.Skill PK
Corsair 750TX | Xigmatek HDT-S1283 | CM Haf 932
2x Seagate 1TB 7200.11 | Asus Xonar D2X | LT Z-5500's
Razer Lycosa | Razer Lachesis | LG L245WP-BN 24" MVA LCD
Akubane is offline  
Old 12-23-2007, 05:21 PM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 8
Default Re: Powersupply problem...

I was also inquiring, I have the Intel G965 Express Chipset, for a motherboard, is it atx compatible?
darkstrykerz is offline  
Old 12-24-2007, 09:01 AM   #16 (permalink)
MetalHead Techie
 
Join Date: Jun 2007
Location: Minnesota
Posts: 2,912
Default Re: Powersupply problem...

the 520hx has the same amount of 12V power as 620hx and the 12V is what supplies the video cards....
__________________
Proc Intel 2500k
Video XFX 6950 1Gb
Display 22'' Monitor Chemei 5ms RT, 800:1 CR
Mobo Biostar Z68A+
Mem 4 gb PNY DDR3 1600
Case afk
Sound Logitech z-5300e 5.1 + Razer Orca's + Creative Soundblaster Audigy SE
PSU Corsair 520hx
OS Windows 7 64-bit
Cooling Corsair H60 Liquid Cooling
HDD Hitachi 1Tb
Invisible is offline  
Old 12-24-2007, 10:42 AM   #17 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Powersupply problem...

Quote:
Originally Posted by Invisible View Post
the 520hx has the same amount of 12V power as 620hx and the 12V is what supplies the video cards....
ya the extra wattage comes from the 3.3V Rails which don't matter much..
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with 3D graphics mordi05 Microsoft Windows and Software 6 12-10-2007 11:37 PM
Serious computer problem. HeeRoMaKi Hardware Repairs and Troubleshooting 71 07-28-2007 11:42 PM
Media Library (I Presume) Problem. Nadegas Microsoft Windows and Software 4 06-08-2007 08:27 AM
cant find the problem... Jhill1 Hardware Repairs and Troubleshooting 13 05-07-2007 04:51 PM
Chronic Rebooting Problem AND_YOU_ARE Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-24-2007 06:04 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.