power supply question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-04-2007, 10:02 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 34
Default power supply question

will this power supply fit in my atx case?
__________________

Goped79 is offline  
Old 03-04-2007, 10:06 AM   #2 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default

Depends what Case you, if its Atx then Yes.
Also, you don't need that big of A power supply. I reccomend this over HIper anways.
OCZ Gamestream
__________________

Ste is offline  
Old 03-04-2007, 10:12 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 34
Default

alright thanks alot
Goped79 is offline  
Old 03-04-2007, 01:57 PM   #4 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default

If your unsure then ask for measurements and measure up, thats the only way to be 100% sure
jonny_uk is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.