power of a laptop - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-29-2007, 04:28 PM   #11 (permalink)
The Bulldog
 
zmatt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In an empty Ramen packet
Posts: 4,660
Default Re: power of a laptop

My clan is all CE, its «TUI» btw. But its not for hardcore gaming. I wouldn't call HPC a heavy game anyways, Its not like I want to play crysis on this laptop or anything. I just got it for free and I was wondering if it could handle Halo.
__________________

__________________


ポップ・タルトが大好きです。
<<<<<<<Rep is always welcome
Ultimate Guitar exercises/ Songs for technique
zmatt is offline  
Old 05-30-2007, 01:33 AM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
kobe24's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Australia
Posts: 1,508
Send a message via MSN to kobe24
Default Re: power of a laptop

well yeah it will easy
__________________

kobe24 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AMD Athlonô 64 X2 Dual Core Processor Utilities & Updates Osiris Overclocking and Modding 6 05-31-2007 01:41 PM
Can I use ATX Power supply without -5 volt out jar99 Monitors, Printers and Peripherals 2 05-12-2007 02:28 AM
Company Makes Million Dollar Laptop Osiris Off Topic Discussion 0 03-26-2007 07:32 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.