Post Your Setup!!! - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-18-2007, 09:35 PM   #21 (permalink)
MetalHead Techie
 
Join Date: Jun 2007
Location: Minnesota
Posts: 2,912
Default Re: Post Your Setup!!!

so its definatly worth $30 kthx
__________________

__________________
Proc Intel 2500k
Video XFX 6950 1Gb
Display 22'' Monitor Chemei 5ms RT, 800:1 CR
Mobo Biostar Z68A+
Mem 4 gb PNY DDR3 1600
Case afk
Sound Logitech z-5300e 5.1 + Razer Orca's + Creative Soundblaster Audigy SE
PSU Corsair 520hx
OS Windows 7 64-bit
Cooling Corsair H60 Liquid Cooling
HDD Hitachi 1Tb
Invisible is offline  
Old 09-18-2007, 09:38 PM   #22 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Post Your Setup!!!

Quote:
Originally Posted by Sora View Post
My Audigy SE made a huge difference compared to my onboard sound I think. I installed the realtek HD audio that came on my board thinking it would be better than my like 2 year old card I purchased at Wal-mark for 30 bucks. I did not like the way it sounded when i built my computer back in December so I put back in this Audigy SE and i was almost shocked...

EDIT: Default for 3Dmark06 is 1280x1024 actually.
seriously??? wow... i thought it was 1024 by 768... but since i've never run it in my life.... lol i wouldn't know...
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 09-18-2007, 09:39 PM   #23 (permalink)
MetalHead Techie
 
Join Date: Jun 2007
Location: Minnesota
Posts: 2,912
Default Re: Post Your Setup!!!

why not? you might beat peter h. !!
__________________
Proc Intel 2500k
Video XFX 6950 1Gb
Display 22'' Monitor Chemei 5ms RT, 800:1 CR
Mobo Biostar Z68A+
Mem 4 gb PNY DDR3 1600
Case afk
Sound Logitech z-5300e 5.1 + Razer Orca's + Creative Soundblaster Audigy SE
PSU Corsair 520hx
OS Windows 7 64-bit
Cooling Corsair H60 Liquid Cooling
HDD Hitachi 1Tb
Invisible is offline  
Old 09-18-2007, 09:40 PM   #24 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Post Your Setup!!!

Quote:
Originally Posted by Invisible View Post
why not? you might beat peter h. !!
I heard that.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 09-18-2007, 09:41 PM   #25 (permalink)
MetalHead Techie
 
Join Date: Jun 2007
Location: Minnesota
Posts: 2,912
Default Re: Post Your Setup!!!

Quote:
Originally Posted by peterhuang913 View Post
I heard that.
caught red-handed...darn...
999 POSTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________
Proc Intel 2500k
Video XFX 6950 1Gb
Display 22'' Monitor Chemei 5ms RT, 800:1 CR
Mobo Biostar Z68A+
Mem 4 gb PNY DDR3 1600
Case afk
Sound Logitech z-5300e 5.1 + Razer Orca's + Creative Soundblaster Audigy SE
PSU Corsair 520hx
OS Windows 7 64-bit
Cooling Corsair H60 Liquid Cooling
HDD Hitachi 1Tb
Invisible is offline  
Old 09-18-2007, 09:42 PM   #26 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Post Your Setup!!!

Quote:
Originally Posted by Invisible View Post
caught red-handed...darn...
999 POSTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
one more till 1000. Oh, I remember my first 1000th post.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 09-18-2007, 09:45 PM   #27 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: Post Your Setup!!!

if so what was it?
__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Old 09-18-2007, 09:46 PM   #28 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Post Your Setup!!!

Quote:
Originally Posted by Amd gt player View Post
if so what was it?
Sly there eh?
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 09-18-2007, 09:48 PM   #29 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: Post Your Setup!!!

lol yes i am, plus im working on my 1000!!! see im smart to.
__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Old 09-18-2007, 09:50 PM   #30 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Post Your Setup!!!

Quote:
Originally Posted by Amd gt player View Post
lol yes i am, plus im working on my 1000!!! see im smart to.
Only alittle more till 1000.
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Useful list of Linux websites. tribalsun Linux and Open Source 39 03-22-2015 04:54 AM
POST Troubleshooting Guide SYL\X/3K Hardware Repairs and Troubleshooting 7 03-07-2009 11:24 AM
Can't post anything on forums advancedgeek Forum Admin, Announcements & Feedback 2 05-25-2007 11:36 PM
Lost Boot setup D.Arbib Microsoft Windows and Software 5 05-10-2007 09:42 PM
Help! MSI-P6N-SLI-Platinum NO POST. Reply Quick! Slooch Hardware Repairs and Troubleshooting 0 04-23-2007 01:57 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.