Post Build Questions - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-02-2006, 12:07 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 451
Default Post Build Questions

I just built my friend a new Socket AM2 PC. Now a few questions:

1. When I try to copy a movie to his computer from a DVD it takes forever and then halfway says there's an error. It does the same with any big file. What's wrong?
2. The power LED doesn't work but I guarantee I plugged it in correctly. What could it be?
3. Is there any way I can control case fans with a program?
__________________

persianxballer is offline  
Old 08-02-2006, 01:04 PM   #2 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default

well case fans can be controlled with a program called casefan but It doenst always works. you could give it a try

the only way the light wouldnt work is if you plugged it in incorrectly or it just doenst work.

now about copying the movie, if you trying to use a burner that came with some sofware, usaully it gets that error becuase of copywrite crap. I dont know more about large files. are they from the internet or a device?
__________________

__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 08-02-2006, 01:48 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
King X13's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 987
Send a message via AIM to King X13
Default

yeah that program isnt that good, spend the money and get a fan controller that fits in one of your cd rom bays.

what is the exect error message ? and what does your event viewer show for an error in that time frame ?

Those LED's can be tricky to put into a mobo so i would just move it over 1 pin in each direction just to make sure since you believe you have it in the right area.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
King X13 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.