Poor labeling.. is it AGP or PCIe - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-11-2006, 11:08 AM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 765
Default

48 POUNDS? HOLY SH*T.
__________________

septoid2 is offline  
Old 02-11-2006, 11:17 AM   #12 (permalink)
Wizard Techie
 
HAVOC's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Milford, Connecticut
Posts: 4,218
Send a message via AIM to HAVOC Send a message via Yahoo to HAVOC
Default

DOH!!!

That card sucks anyway..
__________________

HAVOC is offline  
Old 02-11-2006, 11:22 AM   #13 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default

Quote:
Originally posted by Nubius
You think anything on amazon is a risk thing? I've bought tons of crap from there as well as lots of family members, not to mention we have a store on there as well.
you BOUGHT family members? wow, can i have a link? i want some.

lol :P
joshd is offline  
Old 02-11-2006, 11:52 AM   #14 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,315
Default

I should have cought that last night lol.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 02-11-2006, 01:21 PM   #15 (permalink)
TeH ViZarD
 
PanzerKammander's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 652
Send a message via AIM to PanzerKammander
Default

caught ^
__________________
PanzerKammander is offline  
Old 02-11-2006, 01:51 PM   #16 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

look out, the grammer police are on the loose...

I swear, the steelers win the super bowl and everyone in pittsburgh thinks they're better than everyone else.

Ryan
__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 02-12-2006, 03:30 PM   #17 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 275
Default

Dude, the reason it may not fit is because you have bought a low profile, they have the tiny adaptor for the PCI slot on the back of your case!

I've made that mistake before, its not only you!

Ruan
RGELLIS is offline  
Old 02-12-2006, 03:35 PM   #18 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 240
Default

...?

Yes I know it's low profile... I fail to see how the card being low profile has anything to do with it being pcie or agp. I'm almost positive it's AGP tho. If it's not I'll be doing a little complaining to amazon.
__________________

__________________
In The Mail!!!!- Athlon 64 3500 @Stock/Abit K9N SLi sAM2/2GB G.Skill DDR2 800 @Stock /XFX G7900GT XXX 520/1500Mhz/74GB Raptor w/ 16mbcache/300GB 16mbcache SATA HD/NEC DVD-RAM Burner/OCZ ModStream 520watt psu/ThermalTake Armor Jr./Logitech EX110 mouse/keyboard
Mk97 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.