please help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-04-2005, 08:31 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 32
Default please help

I just finished building a new system for a friend. I am trying to install windows xp on a sata drive and I keep getting this error message. Does anyone know what this means and how can I fix this problem.
setup did not find any hard disk drives installed in your computer. Make sure any hard disk drives are powered on a nd properly connected to you computer, and that any disk-related hardware configurations is correct. This may involve running a manufacture-supplied diagnostic or setup program.

Setup cannot continue. to quit setup, press f3.

I have ran the diagnostic disk from hatachi and everything was fine. I am using a pc chips m955g and processor is a celeron D 533fsb 2.4 ghz. 256 pc 3200 ram and a hatachi 80 gig sata hard drive.

Any help would be greatly appreciated.
hillal is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.