Please Help !!!!! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-05-2006, 04:58 AM   #11 (permalink)
There and Back again
 
Nukem's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Chattanooga, TN
Posts: 4,402
Default

might be the bios is corrupt? or it could be the mobo itself. (hope not) I would suggest a complete tear down and rebuild of the system. MAYBE... just maybe something is not aligned right or shorted somewhere. does the bios see the HHD? it is Sata and are you trying to load the drivers first (hitting F6 to load 3rd party drivers)

Anyone else...???
__________________

__________________



Dell 4K S2817Q / Logitech Z-680 / Func MS3 Mouse / Corsair K70 LUX rgb
NZXT Source 530 / i5-7600K / Corsair H100i v2 / ASRock Z270 Extreme4
SM951 M2 256GB / 850 evo 1TB / Seagate 2TB / WD 2TB
2x16GB Vengeance LPX DDR4 3000 / evga Classified GTX 980 ti / Seasonic M12II 850W

Nukem is offline  
Old 07-05-2006, 08:00 AM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 5
Default

yes the bios read every thing in there the 2gb ddr2 ram and the hard drive.this is a real puzzler.im stumped.
__________________

shawnclift is offline  
Old 07-05-2006, 08:05 AM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 5
Default

and the hard drive is completley wiped so its waiting for a os to be installed .but keeps freezing at ''starting windows''
__________________

shawnclift is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.