Phenom x2, x3 benchmarked - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-26-2007, 06:55 PM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Phenom x2, x3 benchmarked

Quote:
Originally Posted by Invisible View Post
i highly doubt that is what's keeping it from keeping up with the core2quad and penryns, there are many other reasons
penryns will tower over them
PENRYN Phenom
close there bro.. but why are we versing a Laptop Quad-core vs a Quad-Core Desktop from AMD

i think this is more logical

Yorkfield Phenom

but if this Errata bug is patched.. it could be more leveled
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 11-26-2007, 06:57 PM   #12 (permalink)
Hellfire!
 
Wildside's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Riverside, CA
Posts: 3,038
Send a message via MSN to Wildside
Default Re: Phenom x2, x3 benchmarked

Quote:
Originally Posted by Invisible View Post
i highly doubt that is what's keeping it from keeping up with the core2quad and penryns, there are many other reasons
penryns will tower over them
PENRYN Phenom
besides higher clock speeds n power consumption, the Phenom has done well on AM2 mobos.

ill post a source later, im at school.
__________________

__________________
--Windows 10 Pro 64-Bit
--AMD Ryzen 1700x @ 3.4GHz w/ MX-4 and Corsair Hydro 100i Liquid Cooler
--Corsair LPX Vengeance Black 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 DRAM
--EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+ 2GB GDDR5
--ASUS Crosshair IV Hero AM4 X370 Motherboard
--WD BLACK SERIES WD2003FZEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" HDD
--SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb/s SSD
--Corsair Obsidian 750D Black Aluminum / Steel ATX Full Tower Computer Case
--Corsair Professional Series 860-Watt AX860
Wildside is offline  
Old 11-26-2007, 06:59 PM   #13 (permalink)
MetalHead Techie
 
Join Date: Jun 2007
Location: Minnesota
Posts: 2,912
Default Re: Phenom x2, x3 benchmarked

Quote:
Originally Posted by vernong1992 View Post
close there bro.. but why are we versing a Laptop Quad-core vs a Quad-Core Desktop from AMD

i think this is more logical

Yorkfield Phenom

but if this Errata bug is patched.. it could be more leveled
oh....well shaolin has the q9450 listed as "penryn" in his sig must've screwed me up
__________________
Proc Intel 2500k
Video XFX 6950 1Gb
Display 22'' Monitor Chemei 5ms RT, 800:1 CR
Mobo Biostar Z68A+
Mem 4 gb PNY DDR3 1600
Case afk
Sound Logitech z-5300e 5.1 + Razer Orca's + Creative Soundblaster Audigy SE
PSU Corsair 520hx
OS Windows 7 64-bit
Cooling Corsair H60 Liquid Cooling
HDD Hitachi 1Tb
Invisible is offline  
Old 11-26-2007, 07:15 PM   #14 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: Phenom x2, x3 benchmarked

Quote:
Originally Posted by Invisible View Post
i think it freezes your comp if its overclocked to the max and running at 100%
shoot....that would be worth the risk....
it could cause freezing or crashes if the chip is clocked over 2.4ghz...
which i hope is not the max of the chips. lol im sure its not but it is a serious enough problem to delay the agenas clocked over 2.3ghz, knowhutimean?
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 11-26-2007, 07:19 PM   #15 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: Phenom x2, x3 benchmarked

I wanna see some overclocked benchmark results now..
Ste is offline  
Old 11-26-2007, 07:24 PM   #16 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Sep 2007
Location: NB, Canada
Posts: 2,215
Send a message via MSN to Akubane
Default Re: Phenom x2, x3 benchmarked

especially if someone does folding. doesn't folding max out your cpu? if not then even runnign orthos for OC tests would crash it.
__________________


C2D E8400 | Diamond 4870 X2 | Biostar Tpower I45 | 4GB G.Skill PK
Corsair 750TX | Xigmatek HDT-S1283 | CM Haf 932
2x Seagate 1TB 7200.11 | Asus Xonar D2X | LT Z-5500's
Razer Lycosa | Razer Lachesis | LG L245WP-BN 24" MVA LCD
Akubane is offline  
Old 11-26-2007, 07:32 PM   #17 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: Phenom x2, x3 benchmarked

^^exactly^^
FTS.
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 11-26-2007, 07:43 PM   #18 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: Phenom x2, x3 benchmarked

I'll get a B3 X4
__________________
Apokalipse is offline  
Old 11-26-2007, 07:56 PM   #19 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: Phenom x2, x3 benchmarked

meeeeeeeeeee too.
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 11-26-2007, 09:26 PM   #20 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 174
Send a message via AIM to Okitasoshi
Default Re: Phenom x2, x3 benchmarked

same here, I don't really care if Intel CPU's make unzipping things 2 seconds faster than Phenom, If I was breaking benchmarks I'd definately get Intel, but for my daily uses Phenom will serve me well.

However if Intel pushes their prices far below AMD's I just might bend to Intel.
__________________

Okitasoshi is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AMD Phenom & Spider vs Intel QX9770 (What a joke AMD is) Osiris Monitors, Printers and Peripherals 88 12-20-2007 10:40 PM
2 Phenom reviews gurusan New Systems | Building and Buying 210 11-20-2007 11:49 AM
AMD Phenom X4 CPU Prices Emerge b1gapl New Systems | Building and Buying 123 11-12-2007 02:03 AM
Phenom x4 vs Intel Core 2 and Quad gurusan New Systems | Building and Buying 25 11-03-2007 07:01 PM
AMD Phenom processor maroon1 New Systems | Building and Buying 5 05-02-2007 03:35 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.