Phenom on Newegg - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-22-2007, 01:35 PM   #21 (permalink)
Monster Techie
 
CntdwnToExtn's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Parents Basement...Still
Posts: 1,746
Send a message via MSN to CntdwnToExtn
Default Re: Phenom on Newegg

another canadian site, but not in stock yet :S
Anitec.ca - AMD Phenom 9500 (2.2 GHz) Quad-Core Socket AM2+ Processor


how can tigerdirect.com have them but not .ca ???? grrrr
__________________

__________________
[110.7896] Getting up from chair
[112.8798] Walking to fridge
[118.5234] Opening Fridge
[119.1439] CntdwnToExtn panic - no beer: Fridge empty!


CntdwnToExtn is offline  
Old 11-22-2007, 02:04 PM   #22 (permalink)
Master Techie
 
Preacher's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Ra'anana, Israel
Posts: 2,395
Default Re: Phenom on Newegg

Great CPU for the price.
__________________

__________________
www.heavyportrayals.com - Lifting one stone at a time.
Preacher is offline  
Old 11-22-2007, 02:07 PM   #23 (permalink)
Master Techie
 
Preacher's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Ra'anana, Israel
Posts: 2,395
Default Re: Phenom on Newegg

http://images.tomshardware.com/2007/..._intel_big.png

Notice the typo Secket instead of Socket....... I think Tom is Pro-AMD.
__________________
www.heavyportrayals.com - Lifting one stone at a time.
Preacher is offline  
Old 11-22-2007, 02:10 PM   #24 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: Phenom on Newegg

link doesnt work man, and if they where pro-amd why would they rate it on a botlenecking mobo? ncix is one of the best canadian retairlers to buy from, imo
__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Old 11-22-2007, 02:20 PM   #25 (permalink)
Hellfire!
 
Wildside's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Riverside, CA
Posts: 3,038
Send a message via MSN to Wildside
Default Re: Phenom on Newegg

about time.........im actually having second thoughts on getting the 9600 instead of trying to get the 9700.

EDIT:

is it really true that the 9500, 9600, n 9700 r all bugged or only the 9700? I swore that theinqurier, even dailytech said that the 9700 was delayed because of the buffer bug thing.
__________________
--Windows 10 Pro 64-Bit
--AMD Ryzen 1700x @ 3.4GHz w/ MX-4 and Corsair Hydro 100i Liquid Cooler
--Corsair LPX Vengeance Black 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 DRAM
--EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+ 2GB GDDR5
--ASUS Crosshair IV Hero AM4 X370 Motherboard
--WD BLACK SERIES WD2003FZEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" HDD
--SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb/s SSD
--Corsair Obsidian 750D Black Aluminum / Steel ATX Full Tower Computer Case
--Corsair Professional Series 860-Watt AX860
Wildside is offline  
Old 11-22-2007, 03:34 PM   #26 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: Phenom on Newegg

yes the yare "BUGED" but it can only be done in the labs aparently, it doesnt affect the proccessor itself, amd chose t oanounce this, instead of hiding it, it happens to both intel and amd all; the time, itrs one of the major reasons for chip revision, in no way will this bug affect you tho as it can only be recreated by amd.
__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Old 11-22-2007, 04:01 PM   #27 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: Phenom on Newegg

you have to max all the cores for the bug to present itself if i understand correctly.
more to come.
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 11-23-2007, 02:44 AM   #28 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,479
Default Re: Phenom on Newegg

The cheapest phenom 9500 is $260 !! THats too expensive in my opinion

You can get Q6600 for $265, and it perfroms better. It performs even better than phenom 9700, not only 9500
maroon1 is offline  
Old 11-23-2007, 02:47 AM   #29 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,078
Default Re: Phenom on Newegg

Its a decent price if you already have a Am2 motherboard. I hope the prices come down a bit though.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
"Now I lay my computer down to sleep, I pray the hard drive my files to keep, If I should lose power before I save, I pray the hard drive my backups to take"
The Techies' Bible - Dario 1:1
dario03 is offline  
Old 11-23-2007, 02:49 AM   #30 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,479
Default Re: Phenom on Newegg

Quote:
Originally Posted by Sora View Post
AMD seems to have done its homework when the company set the price for its Phenom processors. The Phenom 9600 is about 13.5% slower than Intel's Q6600 in our benchmarks. On the other hand, its price is also 13.6% lower than that of its direct competitor. Thus, the two products offer practically the same performance for your money.

There you go...that sums it up

You can get Q6600 for $265 from newegg, so no Phenom 9600 is not cheaper

Newegg.com - Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz 2 x 4MB L2 Cache LGA 775 Processor - OEM


Phenom performs 13.6% slower


So, this means that Q6600 have better performance per dollar than Phenom 9600


Q6600 consume less power than both phenom 9600 and phenom 9500 as well.
Here is the proof
AMD's Phenom processors - The Tech Report - Page 15

In other words, Q6600 have better performance per watt than Phenom as well


EDIT: I'm pretty sure that AMD fanboys will come here and insult me because I'm saying the truth.......
__________________

maroon1 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AMD Phenom & Spider vs Intel QX9770 (What a joke AMD is) Osiris Monitors, Printers and Peripherals 88 12-20-2007 10:40 PM
2 Phenom reviews gurusan New Systems | Building and Buying 210 11-20-2007 11:49 AM
Phenom x4 vs Intel Core 2 and Quad gurusan New Systems | Building and Buying 25 11-03-2007 07:01 PM
newegg problem (double order) bmxfreakrider Off Topic Discussion 17 07-13-2007 02:23 PM
AMD Phenom processor maroon1 New Systems | Building and Buying 5 05-02-2007 03:35 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.