phenom 9850 BE - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-04-2008, 12:11 AM   #11 (permalink)
Lord Techie
 
ricanflow's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Euless, Tx
Posts: 6,317
Default Re: phenom 9850 BE

Quote:
Originally Posted by nagasama View Post
have i mentioned that i hate evga?
Oh yea, no update for you huh? Should have got an asus board, i think almost every am2 asus board can be flashed to am2+.
__________________

__________________
3DMARK06 = 20,341 (3.8GHZ)



Laptop
P7350 | GTX 260M | 4GB DDR2 800 | 320GB HD | X-Fi | Vista 64

Folding Rig/File Server

M775 | E1200 | Foxconn P9657AB
| Dual 8800GT | Antec NeoHE 500 | Barracuda 80GB | Wintec Ampx



ricanflow is offline  
Old 04-04-2008, 12:20 AM   #12 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: phenom 9850 BE

i wasn't thinking that far ahead lol.
they screwed all 590 users royally. they didn't support it, even when it was newer. i should have RMA'd it when i called tech support and they didn't have any idea what to do about my question/problem (this was the 2nd day i had it).
i'll buy a 750sli or 780sli if they would ever release them. it will be xfx, though.
__________________

__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 04-04-2008, 12:57 AM   #13 (permalink)
Lord Techie
 
ricanflow's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Euless, Tx
Posts: 6,317
Default Re: phenom 9850 BE

You could just get a 570 sli and sell that board.
__________________
3DMARK06 = 20,341 (3.8GHZ)



Laptop
P7350 | GTX 260M | 4GB DDR2 800 | 320GB HD | X-Fi | Vista 64

Folding Rig/File Server

M775 | E1200 | Foxconn P9657AB
| Dual 8800GT | Antec NeoHE 500 | Barracuda 80GB | Wintec Ampx



ricanflow is offline  
Old 04-04-2008, 04:25 AM   #14 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,479
Default Re: phenom 9850 BE

But still Q6600 is overall better performer and it consume less power

Q6600 already cost $249 and it will have price drop in April 20
maroon1 is offline  
Old 04-04-2008, 07:09 AM   #15 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: phenom 9850 BE

thats if you have already a mostly Intel based system, where in my case I'm going to get the 9850 BE because its the only good upgrade path available for me where I don't need to spend excessive cash
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 04-04-2008, 08:29 AM   #16 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: phenom 9850 BE

lol...weren't q6600's 279 yesterday? i could be smokin crack....
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 04-04-2008, 11:16 AM   #17 (permalink)
Lord Techie
 
ricanflow's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Euless, Tx
Posts: 6,317
Default Re: phenom 9850 BE

Quote:
Originally Posted by maroon1 View Post
But still Q6600 is overall better performer and it consume less power

Q6600 already cost $249 and it will have price drop in April 20
I dont care, i dont want intel right now and dont wanna have the same chip that 90% of the forum has. 3dmarks are nothing really, a system with a 9850 and 9800gtx can max all games out right now.


Keyword "drop in replacement" meaning i dont have to change my board, or reinstall my os.
__________________
3DMARK06 = 20,341 (3.8GHZ)



Laptop
P7350 | GTX 260M | 4GB DDR2 800 | 320GB HD | X-Fi | Vista 64

Folding Rig/File Server

M775 | E1200 | Foxconn P9657AB
| Dual 8800GT | Antec NeoHE 500 | Barracuda 80GB | Wintec Ampx



ricanflow is offline  
Old 04-04-2008, 01:42 PM   #18 (permalink)
krazy Techie
 
krazyq's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Minnesota
Posts: 8,059
Default Re: phenom 9850 BE

Quote:
Originally Posted by nagasama View Post
lol...weren't q6600's 279 yesterday? i could be smokin crack....
ummm..
the q6600 has been going for $200 at microcenter for a while now....wake up man...jk!

Newegg.com - Computer Parts, PC Components, Laptop Computers, Digital Cameras and more!

ClubIT - Search Result
__________________
Intel Core i5-4670K
ASRock Z97 Anniversary
8 GB G.SKILL Ripjaws
MSI GTX 1070 Gaming X
Sandisk Ultra II 960GB + Samsung 850 EVO 500GB + 2TB + 1TB WD Black
Samsung Note 8
2TB White PS4 Pro, PS3, Switch & New 3DS XL
65" LG OLED C7P
BenQ 27" XL2720Z
krazyq is offline  
Old 04-04-2008, 06:59 PM   #19 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 174
Send a message via AIM to Okitasoshi
Default Re: phenom 9850 BE

9850 BE is on Newegg

Newegg.com - AMD Phenom 9850 BLACK EDITION 2.5GHz 4 x 512KB L2 Cache 2MB L3 Cache Socket AM2+ 125W Quad-Core Processor - CPUs / Processors
Okitasoshi is offline  
Old 04-04-2008, 07:00 PM   #20 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: phenom 9850 BE

wow nce find, 125w!! OUCH!
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AMD's newest Quad-core, Tri-core roadmaps Wildside Monitors, Printers and Peripherals 7 03-22-2008 05:22 AM
Hunt and seek for the Phenom TLB bug Apokalipse Monitors, Printers and Peripherals 0 01-10-2008 09:17 PM
AMD Phenom & Spider vs Intel QX9770 (What a joke AMD is) Osiris Monitors, Printers and Peripherals 88 12-20-2007 10:40 PM
2 Phenom reviews gurusan New Systems | Building and Buying 210 11-20-2007 11:49 AM
Phenom x4 vs Intel Core 2 and Quad gurusan New Systems | Building and Buying 25 11-03-2007 07:01 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.