PCI-E x1 Graphics Card? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-09-2006, 04:03 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
alexsabree's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: United States
Posts: 1,845
Default

man... seriously, get a new mobo and get a decent gfx card, that one sucks
__________________

alexsabree is offline  
Old 08-09-2006, 04:08 PM   #12 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 276
Default

its not my computer, its my friends dell, the http://www1.ca.dell.com/content/products/productdetails.aspx/dimen_3100?c=ca&cs=CADHS1&l=en&s=dhs&~tab=specstab #tabtop]Dell Dimension 3100[/URL] but i got hit without either a PCI-E or an AGP slot which is why im buying a new mobo, which im trying to get him to do aswell.
__________________

__________________
- Welsh
welsh is offline  
Old 08-09-2006, 04:48 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
alexsabree's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: United States
Posts: 1,845
Default

i hope he is not a stuburn friend, like mine was... took him forever to change his mind
__________________

alexsabree is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.