P6T Deluxe V2 and Creative Fatal1ty PCIe not talking - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-20-2010, 11:00 PM   #1 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 204
Send a message via AIM to Jerigorn Send a message via Yahoo to Jerigorn
Default P6T Deluxe V2 and Creative Fatal1ty PCIe not talking

I recently built a new rig and have been having problems with this sound card. Windows 7 does not detect it and it is not showing up in the device manager. There is not a list in the BIOS of the installed addon cards. I have tried it in the PCIe x4 as well as the x16, but nothing. I know the card is getting power; there is a "X-FI" logo on the side that is lighting up when installed on both slots. I have tried disabling onboard sound as well. Any suggestions?
__________________

Jerigorn is offline  
Old 05-21-2010, 03:40 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
SirCyber's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: In a yellow Submarine
Posts: 1,113
Send a message via Yahoo to SirCyber
Default Re: P6T Deluxe V2 and Creative Fatal1ty PCIe not talking

a. have you been to the creative forums?
b. might be a bad card
__________________
EVGA X58 Classified, EVGA GTX 275 CO-OP Edition, Intel Core i7 230@2.68GHz, 1080W Enermax Evolution, 6GB G-Skill DDR3@8-8-8-19

Quote:
Originally Posted by Mak213
Knowledge is power. Power is nothing if it is not shared.
SirCyber is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.