to overclock, i was told to get an early 3200? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-18-2005, 04:27 PM   #11 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

M2!
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 10-18-2005, 05:20 PM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
idiotec's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,748
Default

Quote:
Originally posted by Pepsiboy700
When did they first come out cause i got alot of friends who game and have some 3200 that they said got like 2 or 3 years ago.
The 3200 has been out for quite a while. They are specifically talking about the 'Venice' core, which is the newer core. There were 3200's prior to this on different cores.

Just don't want you starting a fight with your friends calling them liars
__________________

__________________

BE HEARD - Techonvent
DS3 | E6400 - 3.2GHz 24/7 | 2GB OCZ PLat. PC6400 | 6800GT | Zippy 460W
What the world needs is more geniuses with humility, there are so few of us left.
idiotec is offline  
Old 10-18-2005, 05:21 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
idiotec's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,748
Default

Quote:
Originally posted by PZEROFGH
M2!
M2 is a socket, how is that going to be anything like a Venice :amazed:
__________________

BE HEARD - Techonvent
DS3 | E6400 - 3.2GHz 24/7 | 2GB OCZ PLat. PC6400 | 6800GT | Zippy 460W
What the world needs is more geniuses with humility, there are so few of us left.
idiotec is offline  
Old 10-18-2005, 05:44 PM   #14 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

lol, that's a very, very good point.

Ryan
__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 10-18-2005, 06:43 PM   #15 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

What core is the M2 3200+ going to be? San Diego still? I think I read somewhere that it was going to be something different.

EDIT: Nvm, its the New Orleans core. And since its a different core, it should overclock differently that the Venices or San Diegos.
Flanker is offline  
Old 10-18-2005, 11:36 PM   #16 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 3,790
Default

Next generation AMD64s will be a completely revamped architecture as they have to modify the memory controller for DDR2 support...I believe all cores will be based on a 65nm multicore architecture, including a multicore FX-59

But yeah, this actually happened twice...first early Winchesters were hitting like 2.8GHz on <1.5vcore...then results started to decrease...and then the Venices were hitting 3.1Ghz on air with <1.4vcore
__________________
Intel C2D E6320 / AMD Athlon X2 3800+
Gigabyte 965P DS3 / DFI nF4 Ultra-D
2GB OCZ Gold PC2-6400 / 2GB OCZ Gold PC4000
eVGA 8800GTS 320MB / eVGA 6800GS 256MB
150GB Raptor / 74GB Raptor
2x500GB / 320GB
OCZ GameXStreme 850w / OCZ StealthXStream 600w
gaara is offline  
Old 10-19-2005, 03:37 PM   #17 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

what're the odds of another core becoming available on socket 939 setups?

Ryan
__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 10-19-2005, 06:20 PM   #18 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

None to none. AMD isn't making the Socket 939 their main socket since M2 will be newer and will have the DDR2 support.
Flanker is offline  
Old 10-19-2005, 06:53 PM   #19 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 4
Send a message via AIM to Oligopoly
Default

When is the M2 coming out?
Oligopoly is offline  
Old 10-19-2005, 07:06 PM   #20 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

Quarter 2, 2006? Or maybe Quarter 1...either way, first half of 2006, which is still like 2 1/2 months away.
__________________

Flanker is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.