Are Optys good for Gaming? - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-24-2006, 05:18 PM   #21 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default

Yes it should.
__________________

__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 12-24-2006, 05:41 PM   #22 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default

indeed you will.
that abit board should be a pretty decent overclocker, too.
mine is pretty darn good, i can press my 4200 to 2.85ish stable with a little boost to the voltage.
pretty good for 80 bucks.
may try a dfi or gigabyte next year and see if i can break 1ghz+ overclock.
__________________

__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 12-24-2006, 10:20 PM   #23 (permalink)
The Bulldog
 
zmatt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In an empty Ramen packet
Posts: 4,660
Default

thanks for the feedback. i knew the mobo was good but i didnt know that i had really scored on it. when i get the stuff in im going to shoot for 2.5ghz and go from there.
__________________


ポップ・タルトが大好きです。
<<<<<<<Rep is always welcome
Ultimate Guitar exercises/ Songs for technique
zmatt is offline  
Old 12-25-2006, 03:29 AM   #24 (permalink)
Ultra Techie
 
macdawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 813
Default

"I have a Sempron 2800+ overclocked to 2.0GHZ. coupled with my 7900 GT, I can still play most games at max settings without lag."

I wonder what your fps would be in the Rainbow six vegas demo, as its very cpu dependant.

Sounds like your getting good use for a $35 processor though.
__________________

macdawg is offline  
Closed Thread

« 2gb.. | Windows WGA »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.