opty 146 or 3700? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-24-2006, 10:45 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 258
Send a message via AIM to KNiGHTMaRe89
Default opty 146 or 3700?

whats better for gaming and applications?
__________________

KNiGHTMaRe89 is offline  
Old 01-24-2006, 10:46 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 543
Default

they are both the same. the opty jus oc'es more. try using the seach button this topic has been covered like 72831043 times
__________________

__________________
3200+ A64 skt 754
ASUS K8N4-E Deluxe
2x 512mb corsair value
X1800XL 512mb@X1800XT
2x 80g WD SATA
X-FI Platinum
Antec P180b
Running is offline  
Old 01-24-2006, 10:57 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 350
Default

Actually the 148 is more like the 3700.
__________________
Kitire is offline  
Old 01-24-2006, 11:00 PM   #4 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

If you like, you can buy my 146 and be 99.9% guaranteed for it to overclock to 2.9GHz. Check my sig.
__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.