opty 144 or 3200? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-30-2006, 06:06 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 258
Send a message via AIM to KNiGHTMaRe89
Default opty 144 or 3200?

im looking at either the opty 144 or 3200. theyre both 170 on tiger direct. if i get the 144, can i o/c to speeds past the 3200?
__________________

KNiGHTMaRe89 is offline  
Old 01-30-2006, 06:24 PM   #2 (permalink)
Do work.
 
molsen's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Jacksonville, FL
Posts: 1,177
Send a message via AIM to molsen
Default

probably. if you get the 3200 you can probably OC past 3200 speeds too
__________________

__________________
http://mattjolsen.tumblr.com
flickr

Intel E8400 @ 3.78ghz
8gb (4x2gb) G.SKILL DDR2 1600 @ 420mhz, 5-5-5-12
ASrock P43Twins1600 (hates RAM dividers)
WD Caviar 500gb + 250gb hdd, 32mb cache
eVGA 7900gs @ 585/1700mhz
OCZ GameXStream 600w PSU
Sound Blaster X-Fi Platinum
Cooler Master Centurion 5 case
molsen is offline  
Old 01-30-2006, 06:26 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

Is it possible to gather a little more cash and go Dual Core?
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 01-30-2006, 06:39 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 350
Default

Dual core? Dude.. that is 200$ more.
__________________
Kitire is offline  
Old 01-30-2006, 06:46 PM   #5 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

It's something to think about.
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 01-30-2006, 06:49 PM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

Its NOT something to think about when you're looking for a $170 processor. He wants Single Core. Doesn't mean he's going to spend 2x the money to get Dual Core, ok?

Get the Opteron 144, its going to OC past what 3200+ can OC to, yes.
Flanker is offline  
Old 01-30-2006, 06:53 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 738
Default

Tyler there are some cases when a single core is better then a dual core for someone. For example someone with a budget. So don't try to get everyone to go dual core.
__________________
AMD Athlon 64 3500+ @2.6 ghz
Arctic Cooling Freezer 64 Pro
2gb Corsair XMS DDR400 RAM
ATI Radeon x1950xt
MSI RD480 Neo2 Crossfire Mobo
Western Digital 160gb SATA HDD
Fortron 450 watt PSU
KINGWIN SK-523BKP Case
Logitech MX518 Gaming Mouse
NeedAcpu is offline  
Old 01-30-2006, 06:58 PM   #8 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

Quote:
Originally posted by NeedAcpu
Tyler there are some cases when a single core is better then a dual core for someone. For example someone with a budget. So don't try to get everyone to go dual core.
THANK YOU! Yes. Tyler, please read the above post over and over, preferably 20 times.
Flanker is offline  
Old 01-30-2006, 07:01 PM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 738
Default

lol
__________________
AMD Athlon 64 3500+ @2.6 ghz
Arctic Cooling Freezer 64 Pro
2gb Corsair XMS DDR400 RAM
ATI Radeon x1950xt
MSI RD480 Neo2 Crossfire Mobo
Western Digital 160gb SATA HDD
Fortron 450 watt PSU
KINGWIN SK-523BKP Case
Logitech MX518 Gaming Mouse
NeedAcpu is offline  
Old 01-30-2006, 07:04 PM   #10 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 841
Default

For overclocking, definetly the Opteron 144.
__________________

__________________
NathanM is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.