Opteron 148 venus or athlon 3700 san diego? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-20-2005, 01:38 PM   #11 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,317
Default

I have the 148 and i have it at 2.4 stable and can go even further if i wanted to. Get the Opteron man, its alot cheaper and will give you same performance.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 11-20-2005, 01:40 PM   #12 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

You bought an Opteron? Why'd you stop at 2.4, getting too hot or something?
__________________

Flanker is offline  
Old 11-20-2005, 02:37 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Location: N/A
Posts: 1,486
Default

How far could you overclock that opteron compared to the 3700 san diego?
Vybuni is offline  
Old 11-20-2005, 02:50 PM   #14 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

you can not ask that question as it is based on the stepping, mobo, power supply, and ram if you are running 1:1 ratio
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 11-20-2005, 03:31 PM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Location: N/A
Posts: 1,486
Default

What would be the difference with an DFI ultra-D, 550W Antec Truepower PSU, and 2GB OCZ Platinum RAM.
Vybuni is offline  
Old 11-20-2005, 03:39 PM   #16 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

well you could get a really good stepping on your 3700+ san diego and get liek 2.8Ghz and get a crappy stepping on your opteron an only get 2.4Ghz
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 11-20-2005, 04:41 PM   #17 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,317
Default

Quote:
You bought an Opteron? Why'd you stop at 2.4, getting too hot or something?
Im a wuss and dont really wanna take it further until much later.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 11-21-2005, 04:25 PM   #18 (permalink)
True Techie
 
kahlos's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Gloucestershire, England
Posts: 189
Default

If it were me i would go for the cheapest one. And sorry about the pervious reply i forgot that opteron was AMD
__________________

__________________
www.xenocide.shockv2.com
Join the metal/rock revolution.
kahlos is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.