Omg Help! - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-15-2006, 05:36 PM   #31 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 928
Send a message via MSN to dawizhacker
Default

no the 7900 is being borrowed my a family freind, im useing the 6600gt

Im just gona wait till my friends come over to fix this thing...
__________________

__________________
Casual (AMD 4000+ x4) (Stock mobo) (750 Gig + 8 TB Xternal) (150 RAPTOR) (9800GT OC x2)
(OCZ PowerStream 800 Watt) (2G OCZ) (XP/Vista)
____________________________________________
Torrenter (1.05GHZ) (Stock mobo) (250GiG) (9200 Radion) (Stock PSU) (768MB) (XP)
____________________________________________
Laptop (Intel Core 2 Duo @ 2.8Ghz) (2G) (8600GT) (XP/Vista) (500GiG)
dawizhacker is offline  
Old 10-15-2006, 05:39 PM   #32 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

u got a different video card you can try?
__________________

__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 10-15-2006, 05:40 PM   #33 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 602
Default

i think ur v cards just messed just get a new 1 its hppned 2 me b4
keyser09 is offline  
Old 10-15-2006, 05:41 PM   #34 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 928
Send a message via MSN to dawizhacker
Default

No i don't, man im so ****ed.
__________________
Casual (AMD 4000+ x4) (Stock mobo) (750 Gig + 8 TB Xternal) (150 RAPTOR) (9800GT OC x2)
(OCZ PowerStream 800 Watt) (2G OCZ) (XP/Vista)
____________________________________________
Torrenter (1.05GHZ) (Stock mobo) (250GiG) (9200 Radion) (Stock PSU) (768MB) (XP)
____________________________________________
Laptop (Intel Core 2 Duo @ 2.8Ghz) (2G) (8600GT) (XP/Vista) (500GiG)
dawizhacker is offline  
Old 10-15-2006, 05:44 PM   #35 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

not realy, what version of xp u usin?
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 10-15-2006, 05:45 PM   #36 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 928
Send a message via MSN to dawizhacker
Default

A bootleged one, Professional. sp1
__________________
Casual (AMD 4000+ x4) (Stock mobo) (750 Gig + 8 TB Xternal) (150 RAPTOR) (9800GT OC x2)
(OCZ PowerStream 800 Watt) (2G OCZ) (XP/Vista)
____________________________________________
Torrenter (1.05GHZ) (Stock mobo) (250GiG) (9200 Radion) (Stock PSU) (768MB) (XP)
____________________________________________
Laptop (Intel Core 2 Duo @ 2.8Ghz) (2G) (8600GT) (XP/Vista) (500GiG)
dawizhacker is offline  
Old 10-15-2006, 05:47 PM   #37 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

lol, well first step to try would to take out 2gb of ram, that will speed ur system back up, xp runs best with less than 2.5gb of ram, x64 works with up to 32(i think)
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 10-15-2006, 05:51 PM   #38 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 928
Send a message via MSN to dawizhacker
Default

I only have 1 gig inserted, my friend is checking the other 3 gigs, still messed up.
__________________
Casual (AMD 4000+ x4) (Stock mobo) (750 Gig + 8 TB Xternal) (150 RAPTOR) (9800GT OC x2)
(OCZ PowerStream 800 Watt) (2G OCZ) (XP/Vista)
____________________________________________
Torrenter (1.05GHZ) (Stock mobo) (250GiG) (9200 Radion) (Stock PSU) (768MB) (XP)
____________________________________________
Laptop (Intel Core 2 Duo @ 2.8Ghz) (2G) (8600GT) (XP/Vista) (500GiG)
dawizhacker is offline  
Old 10-15-2006, 05:55 PM   #39 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

yea it sounds like the card might have gone. have you tried reinstalling directx and the drivers?

EDIT: my bad, you already installed drivers....still try directx tho
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 10-15-2006, 05:59 PM   #40 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 928
Send a message via MSN to dawizhacker
Default

yep dx 9.0c already reinstalled...

I don't get it, the card works, but it's gone?

U mean it's gotten worse off or something?
__________________

__________________
Casual (AMD 4000+ x4) (Stock mobo) (750 Gig + 8 TB Xternal) (150 RAPTOR) (9800GT OC x2)
(OCZ PowerStream 800 Watt) (2G OCZ) (XP/Vista)
____________________________________________
Torrenter (1.05GHZ) (Stock mobo) (250GiG) (9200 Radion) (Stock PSU) (768MB) (XP)
____________________________________________
Laptop (Intel Core 2 Duo @ 2.8Ghz) (2G) (8600GT) (XP/Vista) (500GiG)
dawizhacker is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.