oh PSU god lend me your wisdom~ - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-04-2005, 10:57 AM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 359
Default

with the new mobo i just put in the 5v line tends to run very stabely 4.98-5.01
However as for the +12v... It tends to sway from 11.89-12.05 (is this a bad thing?)
__________________

kiyotaka is offline  
Old 11-04-2005, 04:11 PM   #12 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 3,790
Default

That's fine...like I say unless you have an absolutely perfectly constructed PSU from a company like PCP&C it's normal for your rail to fluctuate slightly and it should never be exactly what it is rated...within 5% of where it should be is acceptable
__________________

__________________
Intel C2D E6320 / AMD Athlon X2 3800+
Gigabyte 965P DS3 / DFI nF4 Ultra-D
2GB OCZ Gold PC2-6400 / 2GB OCZ Gold PC4000
eVGA 8800GTS 320MB / eVGA 6800GS 256MB
150GB Raptor / 74GB Raptor
2x500GB / 320GB
OCZ GameXStreme 850w / OCZ StealthXStream 600w
gaara is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.