Nvidia GeForce 6200 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-18-2006, 04:35 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 11
Default Nvidia GeForce 6200

Why do i get 60 fps with my new video card? Nvidia GeForce 6200

do i have to do some sort or tweaking or anything?
__________________

BIGMIKE1 is offline  
Old 03-18-2006, 04:40 PM   #2 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

I don't understand what the problem is.
__________________

__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 03-18-2006, 04:41 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Dec 2005
Location: in the past
Posts: 1,144
Send a message via AIM to thebleakness
Default

What game are you playing? IMO 60fps is good enough anyways.
thebleakness is offline  
Old 03-18-2006, 05:00 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 11
Default wtf

wtf no, im playing counter strike...my OLD **** 60mb video card would give me 60 fps. and now my 250mb is giving me same **** wtf is that ? :S
BIGMIKE1 is offline  
Old 03-18-2006, 05:58 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 304
Send a message via AIM to truebe
Default

The refresh rate to your monitor is 60hz. If you really want 100fps then turn off vsync manually and type fps_max 100 in console. You won't be able to tell the difference between 60fps and 100fps in CS 1.6 by the way, and vsync stops the image from tearing.
__________________
Gigabyte EP-45 DS3R
e7200 @ 3.2
G.skill 4GB
Gigabyte 4850
Corsair VX 550
truebe is offline  
Old 03-18-2006, 06:38 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 201
Send a message via AIM to Orayn
Default

Quote:
Originally posted by truebe
The refresh rate to your monitor is 60hz. If you really want 100fps then turn off vsync manually and type fps_max 100 in console. You won't be able to tell the difference between 60fps and 100fps in CS 1.6 by the way, and vsync stops the image from tearing.
Winnar. If you're getting 60 FPS consistently, you can afford to turn up some graphics settings, and turn off Vsync to really see what the card can do.
Orayn is offline  
Old 03-18-2006, 07:48 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 833
Send a message via ICQ to Amd2800 Send a message via AIM to Amd2800 Send a message via Yahoo to Amd2800
Default

i have a 6200 and its fine ..60-90FPS in COD2 ..fps aint everything
__________________

__________________
NEW PC : The I5-2500 3.3ghz
CPU : Intel I5-2500 @ 3.3Ghz *SandyBridge* - Ram : 8GB DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Asus P8H67-M Pro
HDD0 : 1TB Sata 2 - GFX : ATI Radeon HD6950 2GB - Sound: Realtek 5.1 Onboard - OS1 : Windows 7 Ultimate X64

Dell Studio 1747 Laptop
CPU : Intel I7 - Q720 @ 1.66Ghz - Ram: 4GB Ram DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Dell - HDD: 2x 500GB Sata 2 - OS1: Windows 7 Ultimate X64





Quote:
I want a processor in my brain..... Can i upgrade my ram?

Amd2800 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.