No Power Fan Connector on New PSU? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 07-31-2006, 04:11 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jul 2006
Posts: 1
Default No Power Fan Connector on New PSU?

I just bought a Fortron 400 watt power supply (ax-400 pn) to replace my old psu that died, and realized that there is no 3-pin power fan connection for the motherboard. (an asus socket 939 athlon64 system) I was just wondering if this is a problem...(my old one had a connection for it).

My understanding is that this connector is purely for automatic fan adjustment for noise control, and I guess this power supply doesn't have that feature. I just wanted to post this before I turned it on! If somebody could confirm that it's all safe that would be sweet. If not that would be good to know too.

Rock on!
n8thegr8 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:56 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.