New VGA Issues Something Fried? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 12-04-2007, 11:42 PM   #1 (permalink)
Super Techie
Poemaster's Avatar
Join Date: Aug 2007
Posts: 284
Default New VGA Issues Something Fried?

My Friends lil bro owns a Compaq a couple years old he purchased a new PSU and a 8500GT evidently he messed with it trying to get it installed etc. couldnt get the PSU out etc. etc. brought it over for me to set up well I swapped PSUs just fine but the old graphics card just keeps turning my moniter on and off the new one doesnt display anything and I even took the graphics card out of my Personal Computer to test it out still nothing, what you guys think?

Poemaster is offline  
Old 12-05-2007, 04:58 AM   #2 (permalink)
Master Techie
baron5's Avatar
Join Date: Feb 2007
Location: Australia
Posts: 2,984
Default Re: New VGA Issues Something Fried?

if u haven't try reseting the cmos. umm wierd kinda problem, i sounds like he may have damaged sumthin by 'not being able to get the psu out' make sure every cable is in place and hasnt become loose.

<<<Please give me Rep if I have helped you<<<

I7 930 @ 4GHz : Noctua D-14
Gigabyte X58A-UD7 : Asus GTX 480
G.Skill Trident 1600MHz 6-8-7-18 : Samsung F3 1TB
OCZ Vertex 2 50GB : Silverstone RV02 Case
Silverstone Strider Plus 1Kw : Sony DRU-870s Optical
Samsung P2350 Monito

baron5 is offline  
Old 12-05-2007, 10:16 AM   #3 (permalink)
Super Techie
Poemaster's Avatar
Join Date: Aug 2007
Posts: 284
Default Re: New VGA Issues Something Fried?

I believe everything is plugged in this is very weird would resetting the CMOS really help? what is it just pop it out and restart computer a few times?
Poemaster is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
is my 6800 GT fried??? liquidmonkey Hardware Repairs and Troubleshooting 2 11-08-2007 07:16 PM
Gigafast Router - Connectivity Issues When Running Torrents - Advanced Problem throthedice Computer Networking and Internet Hardware 1 09-27-2007 09:12 PM
an issue with VGA connector. antialias1337 Microsoft XBox 0 09-16-2007 05:02 PM
Brand NEW Computer Issues...IDK what to do? roadrunner1659 Hardware Repairs and Troubleshooting 1 08-17-2007 08:07 PM
New Build Issues ... geeks unite ! s.o.s. ! Webfugitive Hardware Repairs and Troubleshooting 11 07-27-2007 09:47 AM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:07 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.