New Rig, Big Probelm - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-01-2006, 04:32 PM   #31 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 152
Default

try plugging your monitor into your onboard video, and see what happens. when your screen turns off what color light does the monitor display?
__________________

joshshift is offline  
Old 09-01-2006, 04:43 PM   #32 (permalink)
Space Ninja Pirate
 
Join Date: Jul 2006
Location: Winona, MN
Posts: 586
Default

I have no onboard video. WHen teh system does kill the monitor acts as if there is no input at all.
__________________

__________________
TheDiceman is offline  
Old 09-01-2006, 04:44 PM   #33 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 152
Default

does the light on the monitor turn from green to yellow or orange?
joshshift is offline  
Old 09-01-2006, 06:51 PM   #34 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 276
Default

any chance u can try switching the video card, i know you said your friends said it wasnt the problem but it wouldnt hurt to try to do it, at least rule it out. Also if u cant get it to install, move the hard drive to another tower that has windows installed, install windows onto your drive from that tower and put the hard drive back in your new tower if you can do this.
__________________

__________________
- Welsh
welsh is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.