new mobo - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-03-2007, 02:22 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
ivan chaos's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 154
Default new mobo

for within $120 max can you guys suggest me some mobo


i am looking at this one and i think it will work perfect for me

Newegg.com - ASUS M2N-Plus SLI Vista Edition Socket AM2 NVIDIA nForce 500 SLI MCP ATX AMD Motherboard - Retail
__________________

ivan chaos is offline  
Old 07-03-2007, 02:42 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: new mobo

Quote:
Originally Posted by ivan chaos View Post
for within $120 max can you guys suggest me some mobo


i am looking at this one and i think it will work perfect for me

Newegg.com - ASUS M2N-Plus SLI Vista Edition Socket AM2 NVIDIA nForce 500 SLI MCP ATX AMD Motherboard - Retail
looks bad... get an xfx 590 or evga 590
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 07-03-2007, 03:22 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
ivan chaos's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 154
Default Re: new mobo

i am liking the evga

looks like there is some money saving in my book

i want to go with amd's am2 its my preffered
ivan chaos is offline  
Old 07-03-2007, 04:05 PM   #4 (permalink)
Console Gamer
 
Ronnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: N. Carolina
Posts: 2,716
Default Re: new mobo

whats wrong with your current motherboard?
__________________
Ryzen 7 1700 / Gigabyte AB35
Deepcool Captain 240EX
32GB HyperX DDR4 / Corsair 750watt
Red Devil 480 / Corsair R270
Sandisk 960GB SSD / 2x Seagate 8tb, 2x WD 4TB
Ronnie is offline  
Old 07-03-2007, 04:35 PM   #5 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: new mobo

Quote:
Originally Posted by ivan chaos View Post
i am liking the evga

looks like there is some money saving in my book

i want to go with amd's am2 its my preffered
you will like it even more when you get it, especially if you are going to put that brisbane in it.
woot, trust me!
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 07-03-2007, 04:38 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
ivan chaos's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 154
Default Re: new mobo

nothins wrong with it i just want to upgrade it

i will prob get evga
ivan chaos is offline  
Old 07-03-2007, 05:23 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: new mobo

Quote:
Originally Posted by ivan chaos View Post
nothins wrong with it i just want to upgrade it

i will prob get evga
u might wanna get a 7600gt to replace that 7300le....
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 07-03-2007, 09:46 PM   #8 (permalink)
Renowned Budgeting Master
 
Join Date: Nov 2006
Location: Uniontown, PA
Posts: 4,153
Send a message via AIM to Sora
Default Re: new mobo

Yea a 7600gt is much more powerful than that crappy 7300LE. For 130 get a new video card...get an X1950GT or an X1950PRO if you can spring for them and you will see AMAZING difference.
__________________
E6300 w/ Arctic Freezer Pro 7 @ 3.6ghz 1.4Vcore
Antec 900 Case
EVGA 750i FTW Mobo
4x1GB of G.skill DDR2-800
2 8800GT in SLI
22" Samsung Syncmaster
1 250GB WD and 1 Seagate 7200.10 in RAID 0
Corsair 520HX 3DMark06 Score: 13900
Sora is offline  
Old 07-03-2007, 09:48 PM   #9 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: new mobo

Quote:
Originally Posted by Sora View Post
Yea a 7600gt is much more powerful than that crappy 7300LE. For 130 get a new video card...get an X1950GT or an X1950PRO if you can spring for them and you will see AMAZING difference.
if he games that is....
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 07-03-2007, 09:53 PM   #10 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: new mobo

might wanna sell ur old mobo and if ur 7300le is evga, u could use that step up program to upgrade... or use the ATI's (AMD's trade up program)

TradeUp

but it requires a buying of a new ATI GPU
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mobo temps? Gabb New Systems | Building and Buying 7 06-21-2007 10:10 PM
static and my mobo funkywaggnelz New Systems | Building and Buying 10 06-12-2007 03:03 PM
Plugging wires in the mobo power panel incorrectly piggysmile Hardware Repairs and Troubleshooting 2 05-25-2007 09:17 PM
cannot install vista.. got a dell mobo siddanth3 New Systems | Building and Buying 13 04-30-2007 06:05 PM
MoBo question xcoreRelentless New Systems | Building and Buying 1 04-07-2007 10:55 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.