new gpu for now - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-24-2008, 12:26 PM   #1 (permalink)
I feel funny...
 
thirdshiftdj's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Lowell,Ma
Posts: 3,808
Send a message via AIM to thirdshiftdj
Default new gpu for now



Picked one up super cheap. It'll hold me down until prices fall alittle bit.

Edit: my mind went blank. Almost embarassed to ask but pci-e 16x will work on pci-2.0 right?
__________________

__________________
NUFFIN!
thirdshiftdj is offline  
Old 06-24-2008, 12:48 PM   #2 (permalink)
TF's First Dry Ice User!
 
Peter.Cort's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Boston, MA
Posts: 5,018
Default Re: new gpu for now

oh man. nice looking card there And yeah it will work fine.
__________________

__________________
A notice to EVERYONE who has posted here with a computer problem, I highly encourage you to keep current with the forums, even if it's browsing for 10-15 minutes during lunch, or before you go to bed at night. There are many things that you can learn and apply to future issues. My goal is to help people get to a point where they can use their own knowledge to help themselves, and others.

Also please use the search button. You've got a 50/50 chance that someone's asked your question and we've answered it.
Peter.Cort is offline  
Old 06-24-2008, 12:49 PM   #3 (permalink)
I feel funny...
 
thirdshiftdj's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Lowell,Ma
Posts: 3,808
Send a message via AIM to thirdshiftdj
Default Re: new gpu for now

phew!!! I thought I screwed myself over. Did you order a new card from Inferno???
__________________
NUFFIN!
thirdshiftdj is offline  
Old 06-24-2008, 01:09 PM   #4 (permalink)
TF's First Dry Ice User!
 
Peter.Cort's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Boston, MA
Posts: 5,018
Default Re: new gpu for now

i haven't yet.

how much did you get that card for?
__________________
A notice to EVERYONE who has posted here with a computer problem, I highly encourage you to keep current with the forums, even if it's browsing for 10-15 minutes during lunch, or before you go to bed at night. There are many things that you can learn and apply to future issues. My goal is to help people get to a point where they can use their own knowledge to help themselves, and others.

Also please use the search button. You've got a 50/50 chance that someone's asked your question and we've answered it.
Peter.Cort is offline  
Old 06-24-2008, 01:20 PM   #5 (permalink)
I feel funny...
 
thirdshiftdj's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Lowell,Ma
Posts: 3,808
Send a message via AIM to thirdshiftdj
Default Re: new gpu for now

65 smackeroos
__________________
NUFFIN!
thirdshiftdj is offline  
Old 06-24-2008, 03:47 PM   #6 (permalink)
TF's First Dry Ice User!
 
Peter.Cort's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Boston, MA
Posts: 5,018
Default Re: new gpu for now

where?!?!?!?!!

i want one
__________________
A notice to EVERYONE who has posted here with a computer problem, I highly encourage you to keep current with the forums, even if it's browsing for 10-15 minutes during lunch, or before you go to bed at night. There are many things that you can learn and apply to future issues. My goal is to help people get to a point where they can use their own knowledge to help themselves, and others.

Also please use the search button. You've got a 50/50 chance that someone's asked your question and we've answered it.
Peter.Cort is offline  
Old 06-24-2008, 04:01 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: new gpu for now

Ahh HD 2900Pro

Looks smexy, but you might want to increase the Fan Speeds a lot because those things run a bit hot... any chance you're planning on flashing it to an HD 2900Xt
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 06-24-2008, 04:21 PM   #8 (permalink)
I feel funny...
 
thirdshiftdj's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Lowell,Ma
Posts: 3,808
Send a message via AIM to thirdshiftdj
Default Re: new gpu for now

no because I want to keep the timing the pro bios has. I'm going to keep the memory under 1000mhz, anything after that will result in slower timing. I will however flash it w/ a modified bios which will bump up my 3d voltage to 1.15. Will hit XT speeds w/out a hitch.
Peter you have to snipe one off flea bay because its nowhere to be found anywhere else. Also I'll most likely but aftermarket cooling on it. Surprisingly it doesn't draw as much power as everyone makes it out to be. But my psu is up the the task so no worries

edit: forget about aftermarket cooling. I'm not keeping the card that long. Unless I decide to build another system
__________________

__________________
NUFFIN!
thirdshiftdj is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Folding@Home NVIDIA GPU Client Confirmed maroon1 New Technology and Products 2 05-26-2008 11:10 AM
Nvidia GPU physics engine up and running, almost maroon1 Monitors, Printers and Peripherals 3 04-16-2008 12:34 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.