New CPU and MOBO can someone help me pick? - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-22-2007, 03:40 PM   #21 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default Re: New CPU and MOBO can someone help me pick?

Quote:
Originally Posted by gurusan View Post
Get the P35-DS3R....don't bother with SLI.
Hmm.

So the P35-DS3R is really good then? im not going to face loads of issues installing it? i just want it to be a smooth painless transition!
__________________

jonny_uk is offline  
Old 11-22-2007, 03:42 PM   #22 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default Re: New CPU and MOBO can someone help me pick?

Yes its a very good motherboard....also one of the best overclocking ones.
__________________

__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 11-22-2007, 03:43 PM   #23 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default Re: New CPU and MOBO can someone help me pick?

Is this the one Gigabyte GA-P35C-DS3R Socket 775 8 Channel Audio ATX Motherboard - Ebuyer

says GA? im guessings theres two different types or something?
jonny_uk is offline  
Old 11-22-2007, 03:48 PM   #24 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default Re: New CPU and MOBO can someone help me pick?

That's the one.
__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 11-22-2007, 03:50 PM   #25 (permalink)
Super Techie
 
ShaolinDreams's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: London, UK
Posts: 457
Default Re: New CPU and MOBO can someone help me pick?

all Gigabyte mobos are labelled GA-......

theres quite a few types.. but thats the one were talking about
__________________
Gaming Rig
Intel Core 2 E6600 @ 3Ghz -Upgrade- Intel Core 2 Quad Q9450
Arctic Cooling Freezer 7 Pro 25C/35C
Asus P5N-D Nforce 750i 1333FSB
Crucial Ballistix 2x1GB DDR2 800MHz -Upgrade- Crucial Ballistix Tracer RED 2x2GB 800Mhz
2x SataII, 2x IDE Total = 1.1Tb
EVGA 8800GTS 512mb 'Crysis Edition' @ 750/1900/2000
Onboard Realtek 8.1 Sound Jazzy!
Hiper Type-R 580w -Upgrade- Gigabyte ODIN GT 800W
Modded iCute -Upgrade- Antec 900
19" Iiyama CRT -NEXT Upgrade!- Samsung SM-T260HD 26" w/ Digital TV Tuner / Samsung SM-T240 24"

3DMark06 Score- 13k :)
ShaolinDreams is offline  
Old 11-22-2007, 03:50 PM   #26 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default Re: New CPU and MOBO can someone help me pick?

The little description sounds ace, and its only £73, alot of board for your money

This will only cost me just over £200, ok ill still have my 7950GT for a while till the new range of GPU's come out but ill still see some extra smoothness in my games hopefully(i play BF 2142 mostly)
jonny_uk is offline  
Old 11-22-2007, 03:51 PM   #27 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: New CPU and MOBO can someone help me pick?

Quote:
Originally Posted by jonny_uk View Post
Is this the one Gigabyte GA-P35C-DS3R Socket 775 8 Channel Audio ATX Motherboard - Ebuyer

says GA? im guessings theres two different types or something?
yep.. except tahts the p35c-ds3r.. which supports DDR3 RAM along with DDr2 RAM, but its 30$ more than the regular d3r
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 11-22-2007, 03:54 PM   #28 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default Re: New CPU and MOBO can someone help me pick?

oh crap, well spotted.
__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 11-22-2007, 03:55 PM   #29 (permalink)
Super Techie
 
ShaolinDreams's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: London, UK
Posts: 457
Default Re: New CPU and MOBO can someone help me pick?

arghh yes well spotted.. didnt see that lil C

Gigabyte GA-P35-DS3R (Socket 775) PCI-Express DDR2 Motherboard
this mobo
__________________
Gaming Rig
Intel Core 2 E6600 @ 3Ghz -Upgrade- Intel Core 2 Quad Q9450
Arctic Cooling Freezer 7 Pro 25C/35C
Asus P5N-D Nforce 750i 1333FSB
Crucial Ballistix 2x1GB DDR2 800MHz -Upgrade- Crucial Ballistix Tracer RED 2x2GB 800Mhz
2x SataII, 2x IDE Total = 1.1Tb
EVGA 8800GTS 512mb 'Crysis Edition' @ 750/1900/2000
Onboard Realtek 8.1 Sound Jazzy!
Hiper Type-R 580w -Upgrade- Gigabyte ODIN GT 800W
Modded iCute -Upgrade- Antec 900
19" Iiyama CRT -NEXT Upgrade!- Samsung SM-T260HD 26" w/ Digital TV Tuner / Samsung SM-T240 24"

3DMark06 Score- 13k :)
ShaolinDreams is offline  
Old 11-22-2007, 03:55 PM   #30 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default Re: New CPU and MOBO can someone help me pick?

Just reading the customer reviews on Ebuyer and one person said this:

"When purchasing this board make sure your power supply has an extra 12v 4 PIN CONNECTOR for the cpu (you MUST also have a 24 pin connector as well) otherwise, if u try booting All u will get are your fans running and nothing else and your monitor will have no visual."

Ive got a OCZ modstream 520w psu, will i need any extra cables?
__________________

jonny_uk is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Buying a mobo, CPU and RAM for ocing thenovices New Systems | Building and Buying 5 11-14-2007 01:14 AM
The OS, CPU, and Mobo Brtnboarder495 New Systems | Building and Buying 2 11-05-2007 08:57 PM
New mobo, new CPU, and no booting CalcProgrammer1 Hardware Repairs and Troubleshooting 1 10-26-2007 04:47 PM
Is this cpu and mobo gonna be compatible? Phase-Six System Upgrades 7 10-15-2007 03:42 AM
AMD mobo + cpu QuaziBee New Systems | Building and Buying 10 09-27-2007 05:14 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.