New Build works fine - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-12-2013, 05:47 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Runfox's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 186
Default Re: New Build works fine

PP Mguire why do I want my GPU in the top slot? I thought it would give the CPU more air flow with it where it is. Plus in the bottom slot it catches some air flow from the front fan.
__________________

Runfox is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2013, 06:16 PM   #12 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,325
Default Re: New Build works fine

To make sure you're getting a full 16x to that card. Everything will get plenty of flow in the top slot.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.