New Build...help =] - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-06-2007, 04:39 PM   #21 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 969
Default Re: New Build...help =]

Quote:
Originally Posted by nagasama View Post
well, it could be the cpu overheating. but i would try what anthrax is suggesting first. i would also reformat my hdd and re-install windows.
True. Check your CPU temps as well.
__________________

__________________
<br><br><font color=\"black\"><b>There's No Place Like </b></font><font color=\"red\"><b>127.0.0.1</b></font><br>
AnthraX is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
First build, suggestions asim8787 New Systems | Building and Buying 10 12-10-2007 07:13 AM
A newb story: Buying is done...time to build jfenwick New Systems | Building and Buying 83 08-17-2007 12:42 PM
how to build a pc rebell07 New Systems | Building and Buying 15 08-12-2007 07:53 PM
Computer Building Tutorials (videos)... first build OnlyCurious New Systems | Building and Buying 5 07-15-2007 12:18 PM
New build won't POST... couple quesitons dkh Hardware Repairs and Troubleshooting 10 06-29-2007 04:28 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.