New build does not boot - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-22-2014, 11:27 AM   #21 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,315
Default Re: New build does not boot

I was just going to get one when I ever needed one. I can get one locally for about 12 bucks at Fry's (if they still have them). Just know I won't have any issue with either PSU for a while.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now   Reply With Quote
Old 02-22-2014, 12:47 PM   #22 (permalink)
Super Techie
 
Pyrothrillah's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South of you
Posts: 464
Default Re: New build does not boot

Good psu tester and only 5 bucks w/ free shipping. It's cheaply made, but works great for me.

Amazon.com : eForCity 20 / 24-pin Power Supply Tester for ATX / SATA / HDD, Black : Desktop Computer Internal Power Supplies : Computers & Accessories
__________________

__________________
Follow My Twitch Stream
Buy Discounted PC Games and more!
Free Amazon Prime 30-Day Trial

New build as of 3/5/2014
--------------------------
Intel Core i7-4930K Ivy Bridge-E 3.4GHz
EVGA GeForce GTX 780 Ti
Corsair h100i Liquid CPU Cooler
G.SKILL RipJaws 16GB (2 x 8GB) DDR3 1600
ASUS Sabertooth X79 LGA 2011
Corsair 540 Case
Corsair AX850 Professional Series Modular PSU
Microsoft Windows 7 Home Premium SP1 64-bit for System Builders


<---- If you feel sorry for me, or either I helped you - throw me some rep :D
Pyrothrillah is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2014, 01:13 PM   #23 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: May 2011
Posts: 3,077
Default Re: New build does not boot

yup...you can get one with lights for $5. or get one with an led read out of voltages for a little more, I still have an older one that lights up called a "Powmax" but I personally like the led read out
Joe C is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2014, 01:40 PM   #24 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2014
Location: Poland
Posts: 23
Default Re: New build does not boot

Umm this is old but here is the deal. ALl the link you guys posted are uselss to me becaeu I live in Poland. THe PSU was dead, got a new one.
PolishXlion is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2014, 01:45 PM   #25 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,315
Default Re: New build does not boot

The links about PSU testers were actually the conversation amongst ourselves.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Machine will not boot - clear CMOS does not help stevedub Hardware Repairs and Troubleshooting 4 06-01-2009 12:11 AM
The AutoPlay Function Does Not Work and the Current Media Does Not Appear in My Compu james84sg Microsoft Windows and Software 1 03-26-2005 10:36 AM
pc does not boot up rookie1010 Monitors, Printers and Peripherals 3 05-02-2004 08:30 AM
Win XP, sytem does not boot girardibanez Microsoft Windows and Software 3 07-14-2003 07:24 AM
Win XP, sytem does not boot girardibanez Microsoft Windows and Software 3 07-14-2003 07:24 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.